Снимка: Флагман
fallback

23-годишният Ивайло, който бе издирван от приятелите си чрез социалните мрежи, е открит. Той вече е вкъщи и е добре. Това съобщиха близки на младия мъж, цитирани от "Флагман".

По-рано бе съобщено, че Иво е в неизвестност от два дни след като бил оставен от приятелка сам и без пари в Бургас.

Oще по темата

Той трябвало да се срещне с друга позната в Слънчев бряг, но не отишъл. Близките му не могли да се свържат с него в продължение на две денонощия и отправиха призив в социалните мрежи за издирването му.

Оказа се, че непознат бургазлия му помогнал да се върне при семейството си.

"Още вчера се свързахме с него и вече си е вкъщи. Благодарни сме на господина, който му е помогнал. Ивайло е жив и здрав и всичко е наред”, разказаха роднини на Ивайло.

Непознатият, който помогнал на младия мъж, пожелал да остане анонимен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Gongor

преди 5 години

Дебелабо,толкова ли нямаш кво да напишеш,че разчиташ на тия кавачи флегмана и то стари новини от 3-4 дни.Ашкосум нерез,размърдай си дебелия г*з и напиши нещо истинско

5

KOK

преди 5 години

днес писаха че го търсят а те още вчера го намерили

4

Бреееей

преди 5 години

От цялата информация можах да си направя само един извод. Въпросният млад мъж е искал да си изкара почивката на море за сметка на свои приятелКи. Тръгнал с една, явно разчитайки тя да плаща, но или са се скарали, или тя не е била съгласна с неговата визия за тази почивка.Имал е резервен вариант - друга мома, но тъй като първата не му е дала пари, за да стигне до Слънчака, момчето е успяло да изкрънка от непознат. Не знам как. Непознатият явно не ще нещата да се разчуят.

fallback