6

Gongor

преди 5 години

Дебелабо,толкова ли нямаш кво да напишеш,че разчиташ на тия кавачи флегмана и то стари новини от 3-4 дни.Ашкосум нерез,размърдай си дебелия г*з и напиши нещо истинско

5

KOK

преди 5 години

днес писаха че го търсят а те още вчера го намерили

4

Бреееей

преди 5 години

От цялата информация можах да си направя само един извод. Въпросният млад мъж е искал да си изкара почивката на море за сметка на свои приятелКи. Тръгнал с една, явно разчитайки тя да плаща, но или са се скарали, или тя не е била съгласна с неговата визия за тази почивка.Имал е резервен вариант - друга мома, но тъй като първата не му е дала пари, за да стигне до Слънчака, момчето е успяло да изкрънка от непознат. Не знам как. Непознатият явно не ще нещата да се разчуят.

3

Кап Йот

преди 5 години

А на мен неизвестна жена ми помогна да не се прибирам тази вечер у нас :))

2

Анонимен

преди 5 години

Желанието за моментна известност прави така, че истински нуждаещи се да бъдат игнорирани! Спрете да се правите на интересни!

1

Анонимен

преди 5 години

Кога ще престнете с тези фейк нюз, които измисляте, колкото да си запълвате сайта.Смешно е.Ами то за всеки може да се напиш - лоша новина, сутринта е изчезнал.И веднага нова статия - добра новина, изчезналят сутринта не бил изчезнал.Това не е никаква журналистика, сори.Ако сте истински журналисти ще отидете с микрофона да попитате Премиера защо така нагло излъга в имотната си Декларация.Да ама за това може и да ви спрат, да останете без работа, а пък може и бой да ядете дори.