Снимка: Facebook
fallback

И лекарите от "Александровска" организират кампания в помощ на д-р Ирена Иванова. Те започват събиране на средства в помощ на пострадалата си колежка.

Младата лекарка е служител в Спешното отделение на Александровска болница, уточниха от лечебното заведение.

35-годишната жена падна от 7-ия етаж в столичния квартал "Люлин" преди десет дни и претърпя няколко животоспасяващи операции в "Пирогов". Веднага след инцидента близките й отправиха призив за спешно кръводаряване, на който откликнаха десетки.

Oще по темата

Днес лекарите в "Пирогов" обявиха нова кампания за даряване на кръв и съобщиха, че поводът е тежкото състояние на колежката им. "Необходимостта от кръв и кръвни биопродукти, както за нея, така и за други пациенти на болницата е ежедневна, а недостигът е осезаем", написаха те в съобщение до медиите.

Инициативата е на служители в болницата и се осъществява с подкрепата на директора на болница "Пирогов" и директора на НЦТХ.

Колегите им от "Александровска" също съобщиха, че стартират кампания в подкрепа на д-р Иванова, която се лекува в "Пирогов".

"От тази седмица започва нов етап в лечението й, който налага използването на медицински консумативи, чиято стойност не се заплаща от НЗОК. По тази причина и за да подпомогне семейството на пострадалата наша колега, ръководството на болницата взе решение да организира кампания за събиране на дарения в нейна полза", информираха от "УМБАЛ Александровска".

Даренията ще се събират по сметката на Фондация "Направи добро – Александровска" в Сосиете Женерал Експрес Банк - BG18TTBB94001527624447 за д-р Ирена Иванова.

Всеки дарил определена сума ще получи подробен отчет за разходите, придружен с копие от счетоводните документи за това.

УМБАЛ "Александровска" предварително благодари на всички, които решат да отделят от своите средства и да дарят за възстановяването на д-р Ирена Иванова, както и на всички, които се отзоваха на призивите за кръводаряване след злополуката!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Муйо

преди 5 години

Да беше Митьо Очите, да я подкрепят, пък то лекаркаДаже не е отишла до паркинга

7

Анонимен

преди 5 години

Еййй, тва шопите сте много "остри", що за коментари бе, ...сльовци

6

Анонимен

преди 5 години

Аз лично няма да подкрепя тази кампания, защото беше някаква пиянска история със скандали и скачане гола от балкона от ревност. Момичето явно е лабилно и ако не е бил този скандал е щяла да скочи на следващия. Ще се радвам да послужи за пример и болниците да подпомагат всякакви хора, които бе мигат да си платят надценените консумативи и пирони и тн

fallback