Снимка: bgonair.bg
fallback

Режисьорът Люси Иларионов изненадващо се появи на брифинг на Министерството на вътрешните работи. Той припомни дългата сага около разследването за стрелбата срещу него и приятелката му и потърси лично обяснение и оставката на вътрешния министър Валентин Радев.

Oще по темата

"Аз разбрах за този брифинг преди 10-15 дни. Следях кога ще има и просто отидох. Това събитие бе само за журналисти, но и аз имам журналистическа карта. Бях леко притеснен, но се опитах да ги изненадам. Радев не знаеше кой съм аз - не е длъжен, но все пак аз съм медийна личност", уточни режисьорът в "България сутрин".

По думите му хората от щаба на Радев са говорили заучени думи и по разследването няма да се случи нищо особено.

"Аз слушах едни хвалебства от тяхна страна. Даже ми стана смешно от техните хвалби. Мисля, че просто хората вече не им вярват. Ако знаех, че толкова дълго ще продължи разследването, просто нямаше да се захващам", категоричен е музикантът.

Според него българските полицаи не са добре платени, а освен това е останала излишна бюрокрация, а реално действия не се правят.

"Може би трябва в МВР да започнат да работят по-млади хора и да си вършат работата. Аз няма да се откажа, докато този човек, който стреля по мен, не си получи заслуженото. Трябва да има възмездие", допълни Иларионов пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 5 години

От 45 та годин насам - само милиционери! Сега им викат полицаи ама с милиционерски характеристики! Е има там 10тина процента които стават но 10% "пролет" не прави!

44

Анонимен

преди 5 години

43- ти как установи че е мързелив, а Люската е толкова платен, така провокира с поведение и отношение, че МНОГО МИ ПРИЛИЧА НА ОБРАЗА НА ШАМАРА. НЯКОЙ СЕ ОПИТВА ДА СГЪСТИ ОБЛАЦИТЕ И ДА НАГНЕТИ НАПРЕЖЕНИЕ. ГЛЕДАХ МУ ИЗЯВИТЕ, СКАНДАЛЕН Е , НЕВЪЗПИТАН. АМА НЯКОЙ БИЛ СТРЕЛЯЛ ПО НЕГО, ХВЪРЛЯЛИ ШИШЕТА, ПЪК ТЕ ДАЖЕ НЕ РАЗБРАЛИ, ОБАЧЕ ТОЙ ИСКАШЕ ПОЛИЦИЯТА ДА УСТАНОВЯТ КОЙ Е ТОЯ ЛОШИЯ, КАТО СТАНАЛО ЯСНО ЧЕ Е ДУМА СРЕЩУ ДУМА ЛЮСКАТА ЩЕ ГО ОСЪДЯТ ЗА КЛЕВЕТА.

43

Анонимен

преди 5 години

Не съм фен на министъра. Тъй наречения Люси, да се засрами и да не се показва.

fallback