Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Общ преглед
Родители на деца с увреждания, техните близки и граждани от цялата страна протестират под лозунга "Системата убива - всички".
Oще по темата

Те се събраха пред сградата на Народното събрание с искане за реформа и достоен живот за всички.

Протестиращите заявяват, че системата не убива само децата и възрастните с увреждания, а всички.

По думите им това е обединен протест на народа срещу системата, която е прокудила за 10 години 1 200 000 българи, предаде БТА.

Недоволните тръгнаха в посока Министерски съвет, където протестът пред прозорците на властта продължи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Armagedon

преди 5 години

А колкото до хората с увреждания,според мен е необходим един закон, които да обхваща всички и всичко,от експертизата,мобилността та до трудовата им дейност,а не да се решава на парче или на "калпак".За това са необходими ексопертни мнения на няколко министерства а не само на едно,както и на техни организации и синдикатите и разбира се да се съобрази и с чуждият опит в другите страни на ЕС.

51

Armagedon

преди 5 години

прод.54.Ако това се случи и се регламентира на базата на нов обществен договор,(защото според мен има нужда от такъв)ще се тръгне в правилната посока и ще се утвърди демокрацията като система и в България и животът ще потръгне без сътресения и злободневни случаи.Дай боже.

50

Armagedon

преди 5 години

прод.53.Има и други причини,като например:Отношенията между трите власти,заложени в Конституцията.За да няма симбиоза между тях са нужни друг тип регламентирани отношения между трите власти.Как да стане.Пак според ме,чрез съгласие а не чрез необмислени и"стихийни"действия от страна на управляващи и гражданско общество и като се проведат избори за Велико Народно Събрание и преходно правителство с определен срок и задачи.Така мисля,така пиша и това не ангажира с нищо и никой да пиши,мисли като мен

fallback