Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Продължават съкращенията в "Бобовдол". Така 400 миньори ще останат без работа и ще бъдат пратени на трудовата борса, съобщават от телевизия Bulgaria ON AIR.

14 от предвидените за съкращение миньори ще заминат за София за заседанието на парламента в сряда или четвъртък, когато депутатите ще разгледат внесеното от инициативна група и от омбудсмана Мая Манолова предложение за промени в закона така, че 82 от миньорите, които имат необходимия стаж и възраст, да могат да се пенсионират.

Съкратените работници се надяват все пак да получат своите обезщетения в предвидения в закона срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 години

Почнаха сами да затварят мините и топлоцентралите. Чакайте, още е рано. АЕЦ Белене не е построен, има още хляб за вас и пушек за гражданите.

6

УЖ ИМА ДИРЕКТИВИ ?

преди 5 години

а кога ще закрият американските централи, дето замърсяват чак до бургас?

5

ПЕНКО

преди 5 години

ПРЕДИ ПОЧТИ ЕДИН ВЕК СМИРНЕНСКИ НАПИСА : " НОДОЛУ ,НАДОЛУ ,НАДОЛУ В СТУДЕНИТЕ БЕЗДНИ СЛЕЗНИ ...КЪДЕТО ТЕЛА ПОЛУГОЛИ СЕ ... И Т. Н. !!! ПОДЗЕМНИЯ ДОБИВ ТРАБВА ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕН ! ОБАЧЕ , ЗА ЗЛАТОДОБИВА И НЯКОИ ДРУГИ "ЦЕННИ РУДИ " ИМА " ГЮВЕЧ "РЕШЕНИЕ НА КАП. ПРАВИТЕЛСТВОТО И ТО В ПОЛЗА НА СЪВСЕМ ЧУЖДИ ФИРМИ !!! БГ Е ПОД АРЕНДА ЗА СПОНСОРИТЕ НА СИМЕОНЧО И НЯКОЙ ДРУГ ПРОДАЖНИК !!!

fallback