7

Анонимен

преди 5 години

Почнаха сами да затварят мините и топлоцентралите. Чакайте, още е рано. АЕЦ Белене не е построен, има още хляб за вас и пушек за гражданите.

6

УЖ ИМА ДИРЕКТИВИ ?

преди 5 години

а кога ще закрият американските централи, дето замърсяват чак до бургас?

5

ПЕНКО

преди 5 години

ПРЕДИ ПОЧТИ ЕДИН ВЕК СМИРНЕНСКИ НАПИСА : " НОДОЛУ ,НАДОЛУ ,НАДОЛУ В СТУДЕНИТЕ БЕЗДНИ СЛЕЗНИ ...КЪДЕТО ТЕЛА ПОЛУГОЛИ СЕ ... И Т. Н. !!! ПОДЗЕМНИЯ ДОБИВ ТРАБВА ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕН ! ОБАЧЕ , ЗА ЗЛАТОДОБИВА И НЯКОИ ДРУГИ "ЦЕННИ РУДИ " ИМА " ГЮВЕЧ "РЕШЕНИЕ НА КАП. ПРАВИТЕЛСТВОТО И ТО В ПОЛЗА НА СЪВСЕМ ЧУЖДИ ФИРМИ !!! БГ Е ПОД АРЕНДА ЗА СПОНСОРИТЕ НА СИМЕОНЧО И НЯКОЙ ДРУГ ПРОДАЖНИК !!!

4

Иван Пешев

преди 5 години

Това *** Ковачки дето получи толкова подаръци от политиците за тъпите си мини и ТЕЦ-ове сега изритва хора в предпенсионна възраст и гоо вардят с полиция мръсното *** и играе с всики политици.

3

Активист на БКП

преди 5 години

Кой не скача е червен ! Нека пак да скачат !

2

:)

преди 5 години

Не е политкоректно да пишете за съкращения! Навсякъде публикуват данни, че безработицата е преборена, нивата и са най- ниските от години насам и изобщо безработица няма в Бг.

1

Карай да върви

преди 5 години

На кой му дреме. Преди десетина години като ни изритаха на улицата, 14 000 работници от Кремиковци, да не би на някой да му дремеше.