Снимка: Dnes.bg
fallback

Министър-председателят Бойко Борисов изразява съболезнования на семействата и близките на загиналите двама военни пилоти край пловдивското летище Крумово днес, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

В разговор с вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов премиерът Борисов разпореди да бъде информиран за фактите и обстоятелствата, довели до инцидента.

По отношение на ранения военен техник министър-председателят Бойко Борисов разпореди да бъде оказано пълно съдействие за неговото лечение.

По-рано от военното министерство съобщиха, че по неизяснени засега причини вертолет Ми-17 е паднал от около 50 м. височина в района на авиобаза Крумово.

При инцидента загинаха двама военнослужещи - командирът на екипажа и помощник-пилотът. Третият член на екипажа - бордният инженер е откаран незабавно в болница, в съзнание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 5 години

Журналистите тука са само *** ,*** и ***. Да им *** *** майна на всичките. Скоро ще го направя наяве!

26

Анонимен

преди 5 години

Тиквата предпочита да похарчи 20 милиарда за руска АЕЦ по технология от преди 50 години пред това да похарчи 4-5 милиарда за преоборудване на армията със съвременна западна техника.В Румъния стартира програма за отпускане на 5000Евро на всеки който си сложи соларни панели на покрива, а Тиквата ще вземе по толкова от всяко българско семейство за да тъпче гушите на руснаците.

25

Колев

преди 5 години

Вината е в руската стара техника! Всичко руско трябва да отиде за скраб и да се купи съвременна и надеждна авио техника!

fallback