27

Анонимен

преди 5 години

Журналистите тука са само *** ,*** и ***. Да им *** *** майна на всичките. Скоро ще го направя наяве!

26

Анонимен

преди 5 години

Тиквата предпочита да похарчи 20 милиарда за руска АЕЦ по технология от преди 50 години пред това да похарчи 4-5 милиарда за преоборудване на армията със съвременна западна техника.В Румъния стартира програма за отпускане на 5000Евро на всеки който си сложи соларни панели на покрива, а Тиквата ще вземе по толкова от всяко българско семейство за да тъпче гушите на руснаците.

25

Колев

преди 5 години

Вината е в руската стара техника! Всичко руско трябва да отиде за скраб и да се купи съвременна и надеждна авио техника!

24

Активист на БКП

преди 5 години

,,Неизвестни причини,, !!! Много са даже известни -гръмнали сте момчетата ,за да докажете,че трябва да се купят нови самолети !!! Да вземете по 10% комисионна ! Не се накрадохте !!!

23

Няма

преди 5 години

До въпросиДори и кравата Пенка е спасена от него! От ден на ден става по-зле Бокооооооооо, тиква такава, махай се...

22

Анонимен

преди 5 години

От ден на ден по добре става ,племето намалява , планът се изпълнява !

21

въпроси

преди 5 години

"Борисов разпореди да бъде оказано пълно съдействие за неговото лечение." Два въпроса:Ако аз се разболея Борисов ли трябва да се разпореди за да ме лекуват? И има ли нещо да става в тази държава без разпоредбите на Борисов?

20

Анонимен

преди 5 години

Сега разбрахте ли защо Плондера се на.*** тогава да лети с Кугъра,който между другото е НОВ!Много добре знае в чия каса влизат парите за подръжка...а и коя фирма ги поддържа......

19

Анонимен

преди 5 години

Има едни разпоредби,поне в държави с нормални управляващи,задължителни за подръжката на една машина и ако тя не е в изсправност....не се ползва!НО когато задължението на армията бюрократи е само да гласува под строй за Хунтата....е това са резултатите!

18

До третия ден

преди 5 години

с тези изявления тоя сам си зра във филията с пръжки, кафявоо и смъртииии на газов хъб, маллеее от министерския съвет са разпространили нов пътен знак "До третия ден". та до третия ден е забранено да се пали кибрит, запалка, огън ако пръциерът е апнал бобец ребърца и сушена пиперкъ

17

Анонимен

преди 5 години

Дежурните съболезнования. Това ясно, а уволнени ще има ли. Или пак няма виновни?Виновен е старият руски летящ ковчег!Какво да направи Борисов, да ги на псува ли?

16

Гаврош

преди 5 години

Ако не се разпореди ББ ,то на човека няма да му се окаже адекватна и професионална мед.помщ и възстановяване.Той е нашия месия.Ако не се обади всичко пропада,а то е пропсднало от началото на псевдодемокрацията извършена от ***.

15

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам ви на всички, Господ да не дава, но пострадате ли, Бойко да разпореди да ви лекуват. Инъче жална ни майка

14

РВ

преди 5 години

Супербоко разпореди вече вертолетите да не падат, да не катастрофират и въобще да не кацат, а да си седят във въздуха. И на онзи третият човек да се окаже съдействие та да се оправи момчето. И на двамата пилоти да се окаже съдействие. И да се наградят веднага, и да се ремонтира вертолета моментално и да го информират незабавно за да им покаже как се кара туй чудо, а не да ми падат за щяло и нещяло. О, и съболезнования разпореди! Благодарим ви ваша светлост за съболезнованията! Имаме нужда от тях

13

Франсе

преди 5 години

Може Би не е почистен

12

Анонимен

преди 5 години

Супер БОйко каза/нареди/разпореди/изказа и пак оправи всичко. Слава !

11

расте небостъргач...

преди 5 години

вижте как е наричано раненото момче "Третият член"; "ранения военен техник" и никъде поне от уважение името на момчето. Околните на Борисов такива клопки му строят че сам ще сточи от покрива на небостъргача-добре че още не са го построили

10

Хоптер

преди 5 години

Съболезнования, на близкките на загиналите!:(Колкото до "машините" и на тях/, подобно!

9

гого

преди 5 години

има ефин завод до пловдив дето уж е усвоил ремонта на тези машини, ей там да поровят...

8

Анонимен

преди 5 години

С такъв праймминистър и такъв овенен министър на щурвала на държавата цяло чудо е, че катастрофират само хеликоптери, а не катастрофира цялата държава....поне до сега.