Кадър: Нова тв
fallback

Деси Банова разкри, че очаква син, който обаче няма да носи името на баща си – президентът Росен Плевнелиев (2012 - 2017).

"Избрахме име на детето ни", разказа тя, но отказа да го назове – от суеверие.

"Напълняла съм, но не смея да се кача на кантара. По дрехите съдя, че съм качила килограми. За разлика от предишната бременност наблягам на тестените неща. Не се ограничавам, но все пак се придържам към здравословното хранене", сподели тя пред Нова тв.

Oще по темата

Бременността й вече напредва. Тя е в петия месец, но разкри, че първите месеци са били ужасни.

"Беше ми много лошо, и то не само сутрин, а през целия ден. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото. Сега е най-сладкият период", каза тя и се пошегува: "Този младеж ме мъчи още от сега".

Деси се похвали, че дъщеричката й Йоана много добре приела новината за бременността й.

"Йоана ми каза: "Мамо, само кажи какво да направя за теб и ще го направя. Ако можех да карам кола, бих шофирала, за да си почиваш повече", разказа Деси Банова и добави, че дъщеря й вече е дала заявка тя да бута количката при разходките в парка, но памперсите няма да сменя", каза през смях Деси Банова.

Екс синоптичката сподели, че Росен Плевнелиев е изявил желание да присъства на раждането на сина си.

Що се отнася до възможността на идната им сватба да смени фамилията си с Плевнелиева, тя отсече, че ще носи и двете си фалимии - Деси Банова - Плевнелиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

До 84

преди 5 години

"не бе аз се чуда ня Плевнелиев. Жена ти те остави (и аз да съм и аз ще те оставя),..." И аз се чудя защо на Радев жена му го изостави (красива жена) - ами, защото 2 години беше с любовницата си Десислава, която даже назначи с връзки на работа. Зорлем го ожениха, за да може да се кандидатира за президент. За това нищо не пишете, но всички го знаят. Неморално е от негова страна изобщо да говори за морал...

113

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам на Деси Банова здраве , щастие и да роди безпроблемно здраво бебе. Щастие на Росен Плевнелиев и Деси Банова.

112

Анонимен

преди 5 години

Не харесвам Росен Плевнелиев като Български Президент, но му желая здраве и щастие с Десислава Банова. Дано новата му съпруга Деси да му роди здраво бебе.

fallback