Снимка: Bulgaria ON AIR

Той е само на 24 години, но наскоро записа рекорд за най-бърза обиколка на пистата в Серес. Четирикратният европейски шампион по СуперМото Ангел Караньотов сподели пред екипа на Bulgaria ON AIR, че след като хронометърът отсече 1:18.564, вече е отправил поглед към 17-ката.

Независимо че е карал в три дисциплини, любима му остава пистата. За първа година Ангел избира италианската марка мотоциклети "Дукати" и казва, че от първия момент, в който се качва на този мотор, разбира, че е роден за него.

Има ли разделение между феновете му и тези на Мартин Чой, как се промени той от случая, когато влезе в столичен мол преди пет години, кои са хората, от които се учи и какво означават за него имената на Богдан Николов, Марио Гюзелев и Ива Русинова - вижте във видеото.

 

Коментари Напиши коментар

7

Hristo

преди 4 години

"Само" на 24 години.... Те защото рекордите на писта с мотор се записват обикновено от 50 годишни. Поредната "млада" надежда на българския спорт. Да си кара по моловете да не се занимава с глупости.

6

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе е доведен син, тя си го роди от втория и мъж Ивайло Караньотов

5

Анонимен

преди 4 години

Да караш мотор в търговски център си е престъпление, но това мутренско отроче се измъкна от Темида. Сега вместо да е млада булка на *** в затвора, продажните *** пишат възхвали.