Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Майката на мъжа, блъснал с колело малко дете в Южния парк в София, твърди, че детето внезапно се е появило пред колелото и е нямало време за адекватна реакция.

Преди няколко дни 24-годишният Борислав Миланов блъсна с велосипеда си момиченце на една годинка. Детето беше прието в "Пирогов" с тежки наранявания, а мъжът, който първоначално избяга от мястото на инцидента, впоследствие сам отиде в полицията и бе задържан.

Oще по темата

"По разказа на сина ми детето внезапно се е появило пред него. Той не е имал време за реакция. Слязъл е от колелото, видял е, че майката качва детето в количката. Не е предполагал, че има наранявания”, разказа майката на Борислав, която в момента е във Франция.

По думите й детето е трябвало да бъде държано за ръка от майката си и да не се пуска.  

След инцидента Борислав е получил множество обиди и заплахи, каза още майка му.

"За да избегне по-голям конфликт, е решил да тръгне. След като разговаря с мен, двамата решихме да отиде в полицията, за да се предаде”, поясни жената пред Нова тв.

Тя допълни, че в шока си той не е могъл да вземе адекватно решение, уплашил се е и затова си е тръгнал. Отрече да се е укривал.

"В готовност сме да окажем всякаква помощ на родителите на детенцето", каза още майката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

192

1488

преди 5 години

Синът ми е на 2г. 6 м., непрекъснато тича към движещи се коли, към велосипедисти, към люлеещи се люлки. Аз съм непрекъснато след него и го хващам всеки път преди да застраши себе си, или някой друг. Но трябва да има виновен, защо да не е човека с колелото? Явно вече се приема за нормално майките да си ровят в телефона, пък други да носят отговорност за децата им?...

191

11

преди 5 години

Инциденти се случват. Важното е,че сам е отишъл да се предаде и със сигурност е осъзнал грешката си ! Не съдете прекалено строго хората всеки допуска грешки! Не се знае утре кой в каква ситуация ще изпадне!

190

1

преди 5 години

Логично е,че майката трябва да пази детето си,а не да го оставя да тича само из парка докато тя си чати по телефона! Детето е на 1 г. 8 месеца. Със сигурност момчето се е изплашило и по време на такъв шок не е можел да вземе адекватно решение! Имам брат на 6г.които не се оставя без надзор дори и в парка винаги е в обезопасена затворена детска площадка а какво остава за дете под 2 г. Можеше всеки друг да бъде на негово място !

fallback