Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Най-младият гвардеец у нас вече ще си има униформа.

На 3 март в социалните мрежи се появиха стотици патриотични публикации, една от тях обаче се открои сред всички други.

Клип на 3-годишно момченце, което марширува пред Президентството до гвардейците, трогна хиляди, а видеото стигна до командира на Националната гвардейска част.

Бригаден генерал Илко Йорданов, впечатлен от видяното, се свърза с Bulgaria ON AIR. Той предложи да ушие униформа за малкия гвардеец.

И репортерът Димитър Димитров откри семейството на Никола. Какво последва? Вижте във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

IavO

преди 6 години

До До IavOНЕма да разбереш, щот си *** слабак емигрант - дето знае само да лае по родината си. Един кредит нямам, нито ипотека, за година изкарвам 80к, децата ми учат в най-добрите частни училище, дето не си ги и представяш - я кажи за себе си, бе ***. Като сте слабаци и *** - що не си стоите в дупките, в които сте се наместили и не ни оставите тука "на лошото" да се оправяме, а все искате да изтъквате, колко НИ е лошо ***, комплексари издухани, ае у лЕво..

19

House M.D.

преди 6 години

По-късно детето ще научи, че който влезе в НГЧ 60 кг се уволнява 40 кг защото Мишето присвоява парите за храна чрез търговия със скъпи алкохоли. Личен свидетел съм.

18

До IavO

преди 6 години

Какво работиш, бе ***?! Какви пари изкарваш в БГ, която нищо не произвежда всичко е внос! Живееш на кредит и ти и децата ти, които явно си решил да обречеш на мизерия! Жививееш и се храниш на вересия! От пишман патриотчета като теб е на тоя хал държавата! Правил бил страната по-добро място! Силни хапчета са ти изписали!

fallback