20

IavO

преди 6 години

До До IavOНЕма да разбереш, щот си *** слабак емигрант - дето знае само да лае по родината си. Един кредит нямам, нито ипотека, за година изкарвам 80к, децата ми учат в най-добрите частни училище, дето не си ги и представяш - я кажи за себе си, бе ***. Като сте слабаци и *** - що не си стоите в дупките, в които сте се наместили и не ни оставите тука "на лошото" да се оправяме, а все искате да изтъквате, колко НИ е лошо ***, комплексари издухани, ае у лЕво..

19

House M.D.

преди 6 години

По-късно детето ще научи, че който влезе в НГЧ 60 кг се уволнява 40 кг защото Мишето присвоява парите за храна чрез търговия със скъпи алкохоли. Личен свидетел съм.

18

До IavO

преди 6 години

Какво работиш, бе ***?! Какви пари изкарваш в БГ, която нищо не произвежда всичко е внос! Живееш на кредит и ти и децата ти, които явно си решил да обречеш на мизерия! Жививееш и се храниш на вересия! От пишман патриотчета като теб е на тоя хал държавата! Правил бил страната по-добро място! Силни хапчета са ти изписали!

17

Сократис

преди 6 години

Детето не държи автомат или картечница а пушка и то старовремска! Гвардейците са символ на суверенитета и държавността а не на войнолюбците! Те са олицетворение на изрядност, дисциплина и самоотверженост и са лицето на всяка една държава! С тези оръжия се изпълняват единствено хватки а не стрелба. Коментари за невръстни деца и оръжия са несъвместими с реалността и показват единствено невежество и инфантилност!Военни и оръжия винаги е имало и ще има докато има и войни!

16

Не ПРИВИКВАЙТЕ

преди 6 години

невръстни деца да ДЪРЖАТ ПУШКИ в ръцете си: и какво е затрогващото? Възмущаваме се на арабски азиатски деца с пушки, на руски деца с пушки, на хитлерюгенд( те поне са били тийн).А се "УМИЛЯВАМЕ' на едно бълг. дете на 3г.с пушка в ръка.???Ислямски синдром?387

15

Анонимен

преди 6 години

Адмирации към генерал Йорданов, който ще създаде красив и незабравим спомен на малкото момченце и родителите му.

14

Некъф

преди 6 години

Голям сладур. Да им е жив и здрав и много да ни радва

13

Ачо

преди 6 години

ех на татко малкия гвардеец, жив и здрав да порастне голям!

12

Анонимен

преди 6 години

Сладур

11

IavO

преди 6 години

До до "да"Много рЕзко се обиди на чистач на ***. Ясни сте всички 'наперени' емигранти - слабаци. Аз също работя и си изкарвам парите за сметките и децата и жената АМА ТУК в РОДИНАТА си. Разбра ли каква е разликата ***-емигрантска? Слабаците и родоотстъпниците ги интересува лесното и хубавото, а всички, които решихме и ОСТАНАХМЕ в РОДИНАТА си - РАБОТИМ, за да я направим по-добро място ТУК. Кибиците в 'чужбина' у лЕво в миманса, където ви е мястото - като хора без род, родина и бащин дом.

10

МДА

преди 6 години

Естествено че нямам спомен от годините когато съм бил доста малък, но по разкази в къщи сами казвали че съм марширувал с гвардейците от мавзолея до гърба на БНБто... Пускали са ме с тях вътре а нашите са ме чакали защото не е можело да влязат те хахаха... Не ми се сбъдна да стана гвардеец, но на тоя дребосък може и да се случи пожелавам му от все сърце :)

9

akp

преди 6 години

Сладкиш!

8

наблюдател

преди 6 години

Хора, какво ви става бре? И под тази новина ли започнахте да се дърляте и делите на наши и ваши, сини и червени, комунисти и антикомунисти, селяни и граждани. Спрете се.А на малкия юнак браво! Желая му хубаво и усмихнато детство, както и на всички дечица.Хубав ден!

7

до "да"

преди 6 години

Да, ама не! Всички емигрирали, дето навън казваш, че сме просяци се оказва, че са в ролята на най-големият инвеститор в държавата. Никога не съм се занимавал с просия, нито имам такова намерение! Изкарвам пари за да си плащам сметките в чужбина и мога да изпратя и нещо в БГ! От такива като мен живеят озлобени неблагодарници като теб. Не, че чакам или съм очаквал да ми се благодари! Парите ги пращам на роднините си, не на теб - ти просто "влачиш", което си е по-долно и от просия!

6

да

преди 6 години

пазач на *** ще работи в чужбина , както всички емигрирали, които навън са просяци, а тук го играят богати, защото въпросната държава там освен храната за да не умрат от глад, покрива за да не спят на тротоара им плаща и нета, та да приличат поне малко на хора от 21 век.

5

Горкото дете

преди 6 години

Стига сте се умилявали от гледката. Много ясно, че като има деца някъде и ви се разтапя сърцето, но да погледнем за момент от страни. Хубаво бъдеще ли го чака в България, ако е на заплата като пазач на ***?

4

Анонимен

преди 6 години

Голяма новина!

3

Бучински

преди 6 години

Да е жив и здрав.Хубаво е да имаме мечти .Това малко геройче ми върна усмивката.Прекрасно семейство.Много щастие им желая.

2

Шопо

преди 6 години

Юначага !!!

1

марина

преди 6 години

Голям сладур. Да е жив и здрав и един ден да стане истински гвардеец!