Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Министерският съвет определи 10% увеличение на основната месечна заплата на изпълнителния директор на Националната агенция за приходите.

От 1 април т. г. Галя Димитрова ще получава 4070 лева, съобщиха от правителствената пресслужба.

От там се мотивират с водещия принос на ръководителя на приходната агенция за успешното изпълнение на основните стратегически и оперативни цели на НАП за 2017 г., свързани със събираемостта на приходите, доброволното изпълнение на задълженията и предоставяните електронни услуги.

Според Закона за НАП, възнаграждението на изпълнителния директор на агенцията се определя от Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 6 години

После статистиката отчита ръст на заплатите в България. Ясно е, че трябва да има добри доходи, но и ние гледаме Господари на ефира. Системата очевидно има проблем.

16

Анонимен

преди 6 години

Това награда за несъбраните 16 милиарда ДДС ли е? Евалла ГЕРБ! Ал Капоне ряпа да яде!

15

чичо Гошо

преди 6 години

До Анонимен13 Няма нищо лошо,че ще взема тия пари.Но нали се сещаш,че това ще е за сметка на нашия гръб.Откъде държавата ще вземе пари за всички недоволни в държавния сектор?От данъци на обикновените хора и от ЧАСТНИЯ СЕКТОР!Разбра ли сега!На държавния служител ние му плащаме заплатата,осигуровките,данъците и всичко което е свързано с професията му-компютри,телефони,всякаква канцеларска техника,дрехи,обувки да не изброявам всичко!Аз също ненавиждам работодатели които могат,но не дават пари!

fallback