17

Анонимен

преди 6 години

После статистиката отчита ръст на заплатите в България. Ясно е, че трябва да има добри доходи, но и ние гледаме Господари на ефира. Системата очевидно има проблем.

16

Анонимен

преди 6 години

Това награда за несъбраните 16 милиарда ДДС ли е? Евалла ГЕРБ! Ал Капоне ряпа да яде!

15

чичо Гошо

преди 6 години

До Анонимен13 Няма нищо лошо,че ще взема тия пари.Но нали се сещаш,че това ще е за сметка на нашия гръб.Откъде държавата ще вземе пари за всички недоволни в държавния сектор?От данъци на обикновените хора и от ЧАСТНИЯ СЕКТОР!Разбра ли сега!На държавния служител ние му плащаме заплатата,осигуровките,данъците и всичко което е свързано с професията му-компютри,телефони,всякаква канцеларска техника,дрехи,обувки да не изброявам всичко!Аз също ненавиждам работодатели които могат,но не дават пари!

14

Анонимен

преди 6 години

За свещи, ковчези и химиотерапия да ги харчи.

13

Анонимен

преди 6 години

Стига ревахте завистници. За шефка на НАП, четири бона са смешно малко пари. Спрете да ревете срещу тия дето взимат нормални заплати и започнете да ревете срещу тия, които ви плащат малки заплати.

12

ахахаха

преди 6 години

бързо й затвориха с пари дуфкатА

11

Ох

преди 6 години

Законът и системата за ДДС е измислена за да се крадат от държавния бюджет много пари. В бюджета са акумулират огромни средства.С няколко фиктивни фактури се имитира право на теглене на ДДС. В случая са откраднати 16 миларда. Но това могат да го извършат само вътрешни хора с разрешение на НАП.

10

ex

преди 6 години

Хубаво е да се взимат пари,но и да няма корупция.Освен това кадри трудно се намират,но все пак трябва да се мисли реално.Колко расте БВП за да повишаваме заплати?Питам защото аз съм частник и внасям данъци,и искам да знам защо парите ,които внасям отиват при шеф на дадена институция,а не при пчеличките?!

9

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

8

Анонимен

преди 6 години

Идеята е да се повишава средната заплата на всеки три месеца в обществения сектор.Следващото тримесечие ще е ред на друга агенция и т.н. Така ще борим корупцията, ще увеличим спестяванията в банките. Пък може и да се намали процента на безработицата, ако се увеличат ползващите Терминал 2.

7

ели

преди 6 години

До Анониментолкова малка заплата. Трябва да е 5000, като на депутатите. средната заплата ще стане 2000.

6

Анонимен

преди 6 години

Ей такива герберастки калинки вдигат средната работна заплата.А хората блъскат по цял ден за 750 лв.

5

Анонимен

преди 6 години

Стига бе!? МС ли определя размера на подкупите? Тц тц тц

4

валери

преди 6 години

Корупция се бори с ГОЛЕМИ възнаграждения и ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ наказания при извършено и най-малко нарушение , уволнение и отнемане на привилегийте , тогава всеки ще се замисли дали да рискува сигурното заради несигурни и еднократни рушвети !

3

Анонимен

преди 6 години

Не, по-скоро за да се знае, че другата година увеличение пак ще има, защото то се изчислява на база добре свършената работа/събрани данъци/. Та като събере 1 млрд.лв и хоп с още 10%, а може и % от събраните да вземе.

2

11

преди 6 години

Туй са й джобните дневни пари.

1

Анонимен

преди 6 години

Това защото шефката на НАП изнесе данни, че има несъбрани 16 млрд. лева от ДДС ли?