fallback

Само няколко дни след като стана ясно, че пазарджишката фирма "Инерком" със собственик Гинка Върбакова, е избрана да купи бизнеса на ЧЕЗ, най-различни подигравки заляха Facebook.

Потребителите бяха от изобретателни по-изобретателни в измислянето на шеги, осмиващи сделката.

Oще по темата

След като бившият енергиен министър Теменужка Петкова подаде оставка, в социалната мрежа заваляха куп музикални поздрави, асоциации и най-различни подхвърляния и по неин адрес.

Според някои потребители на Twitter самият Илон Мъск е получил оферта от Гинка за двете си компании Tesla Motors и SpaceX.

Нашенци откриха връзка дори между новия собственик на ЧЕЗ и леля Гошка, която неотдавна удари голямата печалба в Испания и забогатя.

Вижте всички шеги по темата във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 6 години

ГИНКА ГЕРБашка ПОЕМА Балканската атомна ценрала в Белене.

52

пак минавам

преди 6 години

До заминаващЗнам какво е и в Хасково, и в Русе, и в Шумен дето 90 % от младите не говорят български, и в Лом и прочее. Не претендирам, обаче да знам всичко.Ако обаче, сте следили какво става с икономиката на Бг, ще отбележите, че туризма е някъде (всеки знай къде), хранително-вкусовата промишленост - при Доган, оръжейната - скоро искаха да я гепят, за банките - да не говорим. Остава да припомним, че Д(П)С отдавна искат да сложат ръка на електо - производство и снабдяване. Е, вече са на финала

51

Край

преди 6 години

Гинка Върбакова се закани да довърши и АЕЦ Беляне. Бого Манчев ще и бъде подизпълнител. Ще я финансира Националната лотария в консорциум с Магърдич Халваджян.

fallback