Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Още един празник беше белязан от кървав инцидент. Навръх чуждестранния празник на влюбените в чест на Свети Валентин, в курортния град Пампорово откриха простреляни мъж и жена в автомобил.
Oще по темата


Водещата, но все още непотвърдена версия на разследващите е умишлено убийство. Според тях 48-годишният музикант Антон Бояджийски е стрелял три пъти по 41-годишна жена, с която е имал интимни взаимоотношения.

След убийството ѝ се предполага, че Антон се самоубива. Спрямо известната информация мъжът е бил китарист, свирил е в групата "Татко Кристофър", създадена от Ицо Петрофф през 1991 година.

Според Петрофф, Антон Бояджийски, смятан за извършител на двойното убийство в Пампорово, е безкрайно добър човек.

"В началото бе плахо музикантче, но когато го чух ме спечели. Работили сме заедно близо 10 години. С първата си жена имаше брак, но с втората не. Първата му жена почина. Оттогава виждах в неговото лице тъжен човек. Беше много отчаян", сподели основателят на "Татко Кристофър" в студиото на "България сутрин".

По негови думи Бояджийски не е бил агресивен, а по-скоро нервен и избухлив. "Той бързаше да стане рок звезда. Това бързане го доведе да търси утеха в семейството, но там не му провървя. Към края на живота му се говореше, че е употребявал тежки наркотици", отбеляза гостът пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Невероятни истории;

преди 6 години

1.Какво е работил- говорите за някакъв състав 1991?? оттогава? скакво е издържал семейство, дори разведен плаща издръжка, а лщбовница?2.Банковата чиновничка няма да е толкова глупава да поема разходите му. 3.Нелогично.4.С какви пари се купува оръжия.. и то да застреляш любовницата си и да се самоубиеш.. А Пари? Откъде...Много романтични станаха всички: БЕЗ ПАРИ< ама ЛЩБОВ>> Глупости.

23

Шена през Шейново

преди 6 години

Явно некой е свил шейната и човеко купил Макарича

22

Рок Пищаци и 9мм

преди 6 години

като е избухлив зашо не е избухнал ами се е наложило да стреля?аман от икономии. Избухваш и айде оро, какво ще фане да пуца и то с незаконен Макарев, та са и за незаконно убийство ще го погнат макар да немое да оди оти е мъртав.Рок Пищаци и 9мм

fallback