Снимка: "Булфото"
fallback

Общ преглед
Четвърти пореден протест срещу ратифицирането на Истанбулската конвенция се проведе пред Народното събрание днес. 

Противниците на конвенцията твърдят, че документът е "гавра с българските деца", който ще ги принуди да изучават понятия като "джендър" и "социален пол". 

Организаторът на протеста Румен Дечев призова прокуратурата да разследва "пропагандата на гей, лесбиян и хомо технологии чрез филми и печатни издания". 

Той заяви също, че протестите ще продължават, докато държавата не се откаже категорично от ратифицирането на Истанбулската конвенция, предаде "Булфото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

107

Буден

преди 6 години

Истанбулската конвенция е едно *** в целофан, параван срещу насилието, а по същество троянски кон, който еничарите допускат за изтребление на най ценното ни.

106

BatBulgar

преди 6 години

Ся тия от еврогейския парламентарен контрол, щото са езичници и дупедавци, последователи на изкуствения интелект и проектанти на собствената си визия чрез умни устройства, закачени за *** им, иначе сресани и гелосани глави, искат всички да бъдат кухи като тях, ама кухи и душевно, щото ... трябва да има равноправие и всички да са кухи като тях. Като комунистите на времето бе... Ние сме прости, значи всички трябва да са прости. Същите са, ако не сложат и надпис НКВД скоро... а ЛГТБ ли беше там

105

Анонимен

преди 6 години

А ако бие кучето ще влезе в затвора

fallback