107

Буден

преди 6 години

Истанбулската конвенция е едно *** в целофан, параван срещу насилието, а по същество троянски кон, който еничарите допускат за изтребление на най ценното ни.

106

BatBulgar

преди 6 години

Ся тия от еврогейския парламентарен контрол, щото са езичници и дупедавци, последователи на изкуствения интелект и проектанти на собствената си визия чрез умни устройства, закачени за *** им, иначе сресани и гелосани глави, искат всички да бъдат кухи като тях, ама кухи и душевно, щото ... трябва да има равноправие и всички да са кухи като тях. Като комунистите на времето бе... Ние сме прости, значи всички трябва да са прости. Същите са, ако не сложат и надпис НКВД скоро... а ЛГТБ ли беше там

105

Анонимен

преди 6 години

А ако бие кучето ще влезе в затвора

104

Борислава

преди 6 години

Българин да не може да бие жени и деца...леле опази боже... ами какво ще бие тогава ?

103

А антихристите

преди 6 години

Антихристите вече пускат и филма "Лили рибката", за да промиват мозъците и на децата. Но този път няма да успеят някакви си Ски и Ферхойгени!

102

Анонимен

преди 6 години

Най-страшното в тази конвенция е посягането на децата!

101

Ванката

преди 6 години

Конвенцията само проформа засяга, при това бегло, насилието над жени и деца, а ние това си го имаме в законите -достатъчно е да се спазват. Основната цел е пробутването на държавна хранилка на видове НПО-та и промяна в традиции и ценности. ТежкО им на хетеросексуалните! На всичкото и отгоре налага дискриминация в правораздаването спрямо пол и възраст. Според нея едни жертви са по-жертви от други.

100

Анонимен

преди 6 години

До така наречения МЪЖВъпросът с насилието над жени и деца е сложен в кионвенцията, за да се прикрие гнусната и част за еднополовите бракове.Насилието може за се наказва ефективно и със съответен член в Наказателния кодек.

99

Анонимен

преди 6 години

И пет конвенции да се приемат джендърите пак няма да бъдат равностойни с нормалните хора. И винаги ще им се подиграват зад гърба, както и сега го правят.

98

Анонимен

преди 6 години

СЕГА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ПОЛЪТ НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД

97

Православен

преди 6 години

Долу изpoдcката Истанбулска конвенция!!!Ние се събрахме и решихме - вярата си няма да дадем!!!

96

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше страшно, щеше да е смешно! Насилниците, защото ключовите текстове буквално изнасилват човешката природа, измамниците да вменяват вина на мнозинството, разчело измамата, и посочило с пръст манипулаторите! Целофан върху изпражненията - това е заглавието на прословутата ви конвенция!"Убедена съм, че тия хора не са чели конвенцията!..." Чели са я, и скрития доклад са чели - в оригинал при това! Конвенцията в този вид - НИКОГА!

95

протестант

преди 6 години

Искаме равноправие. Защо само ромовете могат да плющят законно 12-14 годишни, а когато го правят българи се води блудство с малолетна.

94

анонимен

преди 6 години

Алоо , патреотете , не бойте се бе , никой няма да ви прави на *** , бе - вие сте си такива по природа !

93

Анонимен

преди 6 години

Убедена съм, че тия хора не са чели конвенцията!.Тия на снимките половината не могат да четат, а другата половина не осмислят прочетеното. Сигурен съм, че Нинова им е дала плакатите и по някой лев и им е казала, че протеста е за по-високи пенсии. Тия халхабер си нямат за какво са там.

92

нормален

преди 6 години

Много платен *** в коментарите.

91

Анонимен

преди 6 години

Убедена съм, че тия хора не са чели конвенцията! Че изобщо не знаят, че там се говори за защита на жените и децата от насилие! И освен това, с тоя плакат за ***, сега само ще докажат на Европа колко са изостанали в психо-социално развитие българите. Кой е из...д за тия патриархални овце, които позволяват домашно насилие, с благословията на църквата? Значи за тях, хора, които цял живот страдат от своята различност, търпят унижения и тормоз от такива като тях.

90

Анонимен

преди 6 години

Убедена съм, че тия хора не са чели конвенцията! Че изобщо не знаят, че там се говори за защита на жените и децата от насилие! И освен това, с тоя плакат за ***, сега само ще докажат на Европа колко са изостанали в психо-социално развитие българите. Кой е *** за тия патриархални овце, които позволяват домашно насилие, с благословията на църквата? Значи за тях, хора, които цял живот страдат от своята различност, търпят унижения и тормоз от такива като тях, са ***!

89

troll hunter

преди 6 години

Дано от "Козяк" да плащат добре на коментиращите!

88

Анонимен

преди 6 години

А защо патриарха не е на протеста? Нали и БПЦ одобрява насилието над жени и деца?Защо патриарха не е на студа ами блажи след задушница с греяно винце и мазни пръжки?