Архив: БУлфото
fallback

Слави Трифонов също се включи в дебата за Истанбулската конвенция, по-точно за референдума, поискан от БСП. Във Facebook шоуменът излезе с обръщение към лидера на БСП:

"Уважаеми съграждани, всеки ден новини, но днес една новина направо ме сащиса. Корнелия Нинова иска референдум! Референдум за Истанбулската конвенция. Откога бе, како? Откога приемаш референдума за някаква форма на демокрация?

Oще по темата

Ами, нали един референдум с гласували 3 милиона и половина българи за тебе не съществува? Според теб Такъв референдум няма, защото не ти изнася. Но понеже искаш да трупаш точки с народна любов, референдум за Истанбулската конвенция може да има. Много избирателно, бе!

Уважаеми български политици. Не, това не трябваше да го казвам. Български политици, колкото и емоционално да звучи и колкото и да се напрягате - всъщност вие будите само съжаление и отвращение", обобщава Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

Вигейнин

преди 6 години

Курнелка с този евтин популизъм няма да стигне далеч, дори напротив- сама ще стане за смях и ще си бие шута.

113

Анонимен

преди 6 години

Мали-й-й, да не би организирането на референдум да е бащиния само на учиндолеца? Ама когато неграмотници предлагат референдум за мажоритарни избори в два тура с абсолютно мнозинство - нещо, което не може да се случи! Грамотните знаят какво е абсолютно мнозинство, поне на 1 събрание на домсъвет са присъствали: съгласно з-на за етажната собственост общото събрание не може да започне, ако не присъстват половината + 1 от ВСИЧКИ собственици.И едва след известно време може да продължи при ОБИКНОВЕНО

112

Анонимен

преди 6 години

вкрайна сметка никоя политическа партия не признава трети пол но таварищката Нинова плете интрига след интрига

fallback