114

Вигейнин

преди 6 години

Курнелка с този евтин популизъм няма да стигне далеч, дори напротив- сама ще стане за смях и ще си бие шута.

113

Анонимен

преди 6 години

Мали-й-й, да не би организирането на референдум да е бащиния само на учиндолеца? Ама когато неграмотници предлагат референдум за мажоритарни избори в два тура с абсолютно мнозинство - нещо, което не може да се случи! Грамотните знаят какво е абсолютно мнозинство, поне на 1 събрание на домсъвет са присъствали: съгласно з-на за етажната собственост общото събрание не може да започне, ако не присъстват половината + 1 от ВСИЧКИ собственици.И едва след известно време може да продължи при ОБИКНОВЕНО

112

Анонимен

преди 6 години

вкрайна сметка никоя политическа партия не признава трети пол но таварищката Нинова плете интрига след интрига

111

Тодоров

преди 6 години

Слави, уважения НО,сбърка темата за твоя референдум!В ханска България е имало съвет на старейшините: най-признати, най-мъдри и т.н.При нас - не се изисква: достатъчна интелигентност, достатъчна възраст (управляващия трябва да има и социален опит), правилният пол (без самоопределяне), изискване за предварително и "следварително" деклариране на придобитото и т.н.За такъв регламент - бих гласувал!

110

ВАНКО

преди 6 години

АБЕ ,ЗАЩО ТРИЕТЕ ИМЕТО НА ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ В НЯКОИ КОМЕНТАРИ ? ЗНАЕМ ,ЧЕ Е ПОЧИНАЛ ,НО ТОЙ НЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ТАКЪВ. ИНАЧЕ ,ЩОМ Е ЗА ПЛЮЕНЕ НА ЖИВКОВ НАПРИМЕР ,НЯМА НИКАКВО ***.

109

Анонимен

преди 6 години

***...

108

Анонимен

преди 6 години

До 113Ходи си пий хапчетата хлапе :) Всички помним какво сториха БКП и как фалираха държавата :) С лъжи няма да стигнеш доникъде, освен да станеш за подигравка. Вземи се образовай и чети. А дотогава не прави деца!

107

Димитров

преди 6 години

Интересно ми е колко от коментарите тук са платени :) Относно референдумите, ако ще ги правим само да се чуе мнението на народа, а после се правят какви ли не хватки да не се приеме решението на народа, това е пълна глупост.

106

Анонимен

преди 6 години

Политиците будят съжаление, а тоя чисто отвръщение.Бог да пази България!

105

Крис

преди 6 години

Въобще да не ми се изказва този! Преди 3 месеца си подадох CV за прословутия му кастинг. На 36 г. съм с 3 висши образования, свободно говорими 2 чужди езика, 13 г. трудов стаж в областта на финансите и в момента със собствена фирма - и никой не ми отговори! Абсолютно нагласен кастинг за вътрешни и познати. Този е същия като Марешки, Бареков и т.н.

104

Зозо

преди 6 години

До АНОНИМЕНЗащото са ***! Комунизма в БГ не е мръднал. Само от комунисти станаха капиталисти като им раздадоха куфарчетата с парите! Спрпавка мистър Гущеров и синчето хулиган!

103

АНОНИМЕН

преди 6 години

Защо в България няма политици като Орбан, Моника Маковей , които гонят националните си интереси и не ги е страх да се опълчат на Брюксел и САЩ въпреки че са членки на ЕС поддържат много добри отношения и с Русия?Ясно е ,че след напускане на Великобритания се търсят новите балъци за членство и никой няма да ни изгони, а ние трябва да си работим за нашите интереси. Това значеше Южен поток, Китай бяха готови за инвестиции у нас .

102

Зозо

преди 6 години

Лично съм свидетел как лъгаха бабите, че е задължително гласуването на референдума и им бутаха бюлетините в ръцете! Дългия може да иде да се гръмне - измамник!

101

+++

преди 6 години

Та точно Славчо - палячото ли ще говори? Та с неговото простовато сексуално насочено предаване нали правеше наколенки на силните на деня, та дори и на ***, а сега се прави на Бареков - Две.

100

Анонимен

преди 6 години

От кога гологлавия измамник е патентовал референдумите. Някой да помни какво стана с "неговия" референдум.

99

До Ани 93

преди 6 години

С това изкривено мислене до никъде няма да стигнеш. Политик значи човек земен и мислещ за народа си , но не и с 10 души охрана като Славуца. Политик значи човек отговарящ на момента на всякакви въпроси , а не говорещ по сценарии. Поликът Слави го видяхме преди 7-8 години с подкрепата си за Куневица за президент. Тази , която е за панделата за унищожаването на АЕЦ Козлодуй за собствени комисионни в милиони.Да си води Слави *** шоу , което тотално се изпразни от съдържание и което не се гледа.

98

Владо

преди 6 години

Уникален злобар,лицемер и егоист......толкова много го е яд,че навремето попита тогавашния главен секретар на МВР,като му беше на гости,дали не мисли да влезе в политиката,а той....взе,че наистина влезе,че и премиер 3 пъти стана,а Слави...се прави на *** всяка вечер...***

97

БСП=ДПС=Евророма

преди 6 години

Проблемът не е Слави, а милионерската шайка на Позитано, обърнала социализма си в бизнес!

96

реалист

преди 6 години

И ти ще станеш същия, но като патерица на ГЕРБ.

95

Анонимен

преди 6 години

Ако се разреши на народа да взима решение по всички важни въпроси касаещи България, страната ще бъде докарана до ниво Виденова зима за 4-5 години.