Снимка: МВР
fallback

28-годишната студентка Кристина Попска, която бе в неизвестност от 28 ноември, е открита вчера в Пловдив, съобщи "24 часа". От областната дирекция на МВР потвърдиха информацията, но отказаха подробности. Във Facebook младата пианистка публикува пост, че е била на разходка в града.

Oще по темата
"Там има чешми и полиция. Изключително съм трогната от вашата загриженост, но беше напълно ненужно", е написала тя до приятелите си. 

Попска е студентка, а в свободното си време се занимава с музика. Нейната страст са рок и пънк музиката, участва и в различни протести, става ясно от профила й в социалната мрежа.

Близките й я описват като ерудирана и нестандартна, имала активна гражданска позиция, владеела няколко езика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Пустиняк

преди 6 години

Като чета коментарите тук се замислям, че онзи Христов не беше прав за 80те процента. Над 95 според мен. Само в тази територия населена от прото-ориенталци с консервативно-сексистки възгледи, *** дума може да стане протестър, феминистка, природозащитник, демократ... Населението е регресирало да средновековно ниво и с нищо не е над племенните общности в Афганистан. Затова и го мачкат на салам, а то злобее, че едно момиче , което е било издирвано се е оказало живо и здраво, вместо да се радва.

43

Анонимен

преди 6 години

След като издирваният сам казва, че е нямало нужда, значи наистина е така. И при положение, че става дума за пълнолетен човек, то сега възниква въпросът ще плаща ли някой разходите по издирването? Ето заради такива случаи обявяването на хора за издирване е деградирало до такава степен, че никой не ги взима на сериозно. Очакват накрая издирвания да се появи сам, но не всеки път става така.

42

:)

преди 6 години

"Нейната страст са рок и пънк музиката, участва и в различни протести..."Накратко: Наркоманка с леко поведение.

fallback