44

Пустиняк

преди 6 години

Като чета коментарите тук се замислям, че онзи Христов не беше прав за 80те процента. Над 95 според мен. Само в тази територия населена от прото-ориенталци с консервативно-сексистки възгледи, *** дума може да стане протестър, феминистка, природозащитник, демократ... Населението е регресирало да средновековно ниво и с нищо не е над племенните общности в Афганистан. Затова и го мачкат на салам, а то злобее, че едно момиче , което е било издирвано се е оказало живо и здраво, вместо да се радва.

43

Анонимен

преди 6 години

След като издирваният сам казва, че е нямало нужда, значи наистина е така. И при положение, че става дума за пълнолетен човек, то сега възниква въпросът ще плаща ли някой разходите по издирването? Ето заради такива случаи обявяването на хора за издирване е деградирало до такава степен, че никой не ги взима на сериозно. Очакват накрая издирвания да се появи сам, но не всеки път става така.

42

:)

преди 6 години

"Нейната страст са рок и пънк музиката, участва и в различни протести..."Накратко: Наркоманка с леко поведение.

41

Анонимен

преди 6 години

Човек неможе да се откъсне за няколко дни от сивото ежедневие. Веднага започват да го търсят, Аз искам да отида за няколко дни на почивка в балкана, без телефони. Нямам ли това право ?

40

123

преди 6 години

Абе тая баш на друсалка си мяза. Аре да си го кажем направо.

39

Анонимен

преди 6 години

Разбирам деца да се търсят, защото е някакъв бунт ако родителите прекалят с изолацията им. Ама хора на 20 до 40 вече тотално се вижда, че преход няма те трябва да са роби на родителите им. Доказано е, че артистите не са добре с главата е факт. ОСТАВАТЕ НЯКОИ ХОРА НА СВОБОДА ДА ЖИВЕЯТ, А СЪВСЕМ ДРУГО Е СВРЪХ СВОБОДА, КОЯТО НЯМА ГРАНИЦА И СТАВА АНАРХИЯ!

38

Анонимен

преди 6 години

До БерлинБългария не знам доколко е най-гадната за живеене, ама Германия със сигурност е сред водещите в обезглавяването и атентатите.

37

Анонимен

преди 6 години

Колко хора са го взели присърце намирането на жената. Никой нищо не е направил освен да се наприказва по проблема, който не е и негов, но евнтуалните разходи по намирането и, коствено влияят на нечие благосъстояние. Интересно, ако публично се екзекутира човека, който е подал сигнала, дали ще има спокойствие в душите на някои хора?

36

Берлин

преди 6 години

Като ви чета коментарите, разбирам защо България е най-гадната за живеене страна. Пообиколил съм бая свят и никъде не съм виждал толкова кофти хора.

35

hmn

преди 6 години

Форумният комплексар се притеснил за 1000 лв. разходи за издирване, но по 4-5млрд за Белене и КТБ са окей, понеже отговорните за това са малко по-страшни от 28-годишна студентка.

34

Психолог

преди 6 години

Поредната надрусана протестърка. Жалка работа.

33

Анонимен

преди 6 години

Какво нестандартно поведение, това си е мало-умно и безотговорно поведение.

32

Авера

преди 6 години

Тя се е поочесала и се прибрала. Сега и е времето, а не като и се омачка пижаматаНие само ще си коментираме а тя вместо да дигне телефона ще си дига крачетата. Всичко с времето си. След някоя годинка и тя само ще коментира.

31

Анонимен

преди 6 години

По погледа познавам -отишла е на алкохолен туризъм.

30

777

преди 6 години

Поредната пияница и нарокоманка, което впряга цялата държава да я търси! Глоба и да плати разходите, не да се прави на нагла, тия пари вместо да отидат за болни деца по коледа нея ще търсим!

29

no name

преди 6 години

"Там има чешми и полиция. Изключително съм трогната от вашата загриженост, но беше напълно ненужно", е написала тя до приятелите си. - Уаааауууу, *** тя била и оригинална, освен нестандартна. Имало чешми и полиция..... деййбеа и козата проста - щом са я обявили за издирване значи има хора на които им пука за нея, поне едно "извинете, че не си вдигах телефона 5 дни" да беше написала. ***. А има наистина изчезнали хора в беда, ама полоцията си губи времето да издирва нестандартни пачи. Засрами се

28

Безоразие пълно!

преди 6 години

Отвратително поведение. Какво и пречи един път на ден да се обади или да пише?Ама пикло, *** и баща ти какво са виновни, че са те отгледали

27

Анонимен

преди 6 години

Браво- много се радваме!

26

Цуци

преди 6 години

Добре че е жива и здрава, но какво ни интересува какви са и хобитата?

25

наблюдател

преди 6 години

На 28 г. с активна гражданска позиция, хоби музика, разходки, участия в протести, а деца кога?