fallback

Една история на мъж, който хвърля куче в магазин и влиза в сблъсък със стопанката му, предизвика доста коментари, квалификации и закани в социалните мрежи и медиите. След публикацията и в Dnes.bg, с редакцията се свърза въпросният мъж - Иво Бонев, който е категоричен, че изнесените информации не отговарят на цялата истина, видеото е непълно и всичко има предистория.

"Така разказаната история не е обективна, непълна е и опетнява името ми", заяви Иво Бонев.

Oще по темата

"Версията на тази госпожа е тотално различна от това, което се е случило. Има записи, има доклади до полицията, свалени са записи, има доказателства. Агресията не е към продавачката, което е видно и от публикуваното видео. Никога не съм се връщал да удрям жената, веднъж я бутнах. Преди това стопанката на кучето прояви сила срещу мен, докато аз не съм проявил никаква агресия. На пълният материал се вижда минути преди инцидента как тази жена влиза в магазина, аз й правя забележка да изведе кучето, без да съм я докоснал физически. След което тръгнах да излизам от магазина и започна да ме удря без да й отговарям по никакъв начин. Тръгнах да си ходя, напръска ме със спрей два пъти и чак тогава идва това видео, което се разпространява", разказа пред Dnes.bg Бонев.

"Медиите ме изкарват мутра, а аз работя на постоянен договор, имам дете. Въпросното куче преди три месеца захапа детето ми и аз затова я накарах да излезе от магазина. Тя започна да се заяжда с мен. Не съм нанасял удари, ситуацията е доста по-различна и сложна, но и полицията се е заела, така че истината ще се разбере", завърши Иво Бонев.

Във видеото по-долу се виждат сцените, които са се разиграли извън магазина - ударите и напръскването със спрея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

130

Анонимен

преди 6 години

доклади до полицията заради някакво си куче?Съвсем ударихте дъното кучкарите.Тази с животно да не влиза в магазина,не на всеки му е приятно да има около него куче.

129

Анонимен

преди 6 години

Изпуснал съм.Какво търси този космат .. в магазин?Един шут и аут.Агресорът е жената.Не може да влиза с куче където иска.Не на всеки му е приятно.

128

Анонимен

преди 6 години

До ....Ако можеш да си ги сложиш в чантичката, никой нищо не ти казва ... Всъщност, в теизи страни, може да си правиш каквото си поискаш, стига да не пречиш на останалите. Разбира се, в България, да правя кот си искЪм, означава да си трън в гъ3а на целия свят.

fallback