130

Анонимен

преди 6 години

доклади до полицията заради някакво си куче?Съвсем ударихте дъното кучкарите.Тази с животно да не влиза в магазина,не на всеки му е приятно да има около него куче.

129

Анонимен

преди 6 години

Изпуснал съм.Какво търси този космат .. в магазин?Един шут и аут.Агресорът е жената.Не може да влиза с куче където иска.Не на всеки му е приятно.

128

Анонимен

преди 6 години

До ....Ако можеш да си ги сложиш в чантичката, никой нищо не ти казва ... Всъщност, в теизи страни, може да си правиш каквото си поискаш, стига да не пречиш на останалите. Разбира се, в България, да правя кот си искЪм, означава да си трън в гъ3а на целия свят.

127

пукни урод!

преди 6 години

...трябваше да и разбие носа с лакет, така поне бих направил аз, и после задължително ТРИЧАНЕ на гадината!

126

....

преди 6 години

В испания кучетата нямат право да се возят в градския транспорт дори, за магазини няма да говоря... имам куче не съм против тях , но не на всеки му харесват и трябва да се съобразява с това.

125

Tuti fruti

преди 6 години

Малко му е боя на тоя! На такива не спрей ами елетрошока направо и да се научат да не се правят на "примерни" граждани!

124

Анонимен

преди 6 години

До Не знам и аз койПрав си пич, твоя коментар е хипер смислен и съдържателен...я си го прочети пак!

123

Не знам и аз кой

преди 6 години

Аз направо незнам какво да кажа,всичките тия коментари не са на нормално мислещи хора.Нещата вървят към много зле.Неграмотници,*** и тотална деградация.Няма никаква нормална последователност и логика в расажденията,пълен ужас.И това са ,,ужким,,мислещите и активни хора.Майко мила......

122

Анонимен

преди 6 години

До The DoggЗа тъпите коментари може и да ти простя, но за това, че ми изгуби час и половина да те чакам на пейките в парк Славия ще ти откъсна главата ако те намеря. Отворко комплексиран!!!

121

До анонимен 125

преди 6 години

За сeлскитe кучета нищо не каза?!

120

Анонимен

преди 6 години

И най-мръсното куче няма как за разнася болести колкото селско дете и селската му майка.от селяни и ц*гани да почнат екоравновесие, те са истинската напаст!

119

бесен

преди 6 години

Какво са се научили кучкарите да си навират пумярите навсякъде?! Аз от къде знам колко е чисто това куче? А тази наглярка го вкарва в магазина с хранителни стоки. После защо сме в челните места по кучешка тения.

118

наглост

преди 6 години

Както и да гледам видеото тази трябва да бъде арестувана! Не само, че му посяга пък и после го гони да го пръска със спрей. Това какво е? Гледам този само я отблъсква, ама май е трябвало да и шибне един прав за да седне по г.з.

117

Факт

преди 6 години

Кучкарите по принцип не са агресивни хора, но страхуващите се от кучетата преминават границата на разумното под предтекста, че кучетата нямат място до хората и започват да се държат като животни. Примерно този преди мен (Cortez) е типичен пример. Разбира се срещат се хора всякакви, вкл. и сред кучкарите.

116

Тъпанар

преди 6 години

До "... навсякъде по света можеш да си влезнеш с кучето където пожелаеш било то магазин,ресторант и тн...".Айде бе! Я пак! Сигурно е позволено и да си хапват от чиниите на другите клиенти, щото животинка - не разбира!

115

Cortez

преди 6 години

Кучкарите по принцип са агресивни хора, защитниците на псетата преминават границата на разумното под предтекста че и кучетата имат права, да съгласен съм но те се простират до там където започва нарушаването на нашите човешките права, защото ние сме онези наречени Хомо Сапиенс а не животни. И поради тази причина трябва да се действа с интелект, ...тихо, умно и внимателно, без вой и лай...сещате ли се?

114

Анонимен

преди 6 години

До The Doggкъде си бе, пoмиярче?! На пейките в Славия съм, чакам те да ме научиш там на каквото щеше да ме учиш!

113

Анонимен

преди 6 години

Десислава Андонова, нямаш ли деца, за които да се грижиш бе

112

Перничанин

преди 6 години

Този не с всичкия си ,да предположим че е прав в твърдението си!То начина по който се държи го прави виновен , какво и да казва

111

Анонимен

преди 6 години

Значи с право я изблъска на земята след това. Даже малко й е било, трябваше да я приспи с един в мутрата.