Снимка: архив, БулФото
fallback

30-годишен мъж е нападнал и ударил фелдшерка от Центъра за спешна медицинска помощ в града, съобщиха от прокуратурата във Варна.

Oще по темата

Той ще отговаря за причиняване на телесна повреда на медицински специалист при изпълнение на служебните му задължения, извършено по хулигански подбуди.

Инцидентът станал снощи, около 23 часа.

Мъжът довел в Центъра за спешна медицинска помощ свой приятел, пострадал при сбиване в село Житница.

Когато медицинският екип започнал да помага на ударения в главата мъж, 30-годишният му придружител нападнал фелдшерката, като й ударил плесница.

След нападението е повикана полиция, а срещу нападателя започнало бързо досъдебно производство.

Това е втори случай от последните дни. Преди два дни 53-годишна ромка нападна медсестра в спешното в Горна Оряховица и бе осъдена на 6 месеца условно за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

До байсандо

преди 6 години

Просто не разбирам защо хората се изненадват. България просто не е правова държава с всички плюсове и минуси на този факт и който не го устройва, да я напусне. Ако някой реши да пребие или ограби обикновен човек, най-вероятно няма да има истински последствия, това е истинската демокрация, която най-накрая имаме - ако съм достатъчно силен и имам пари, мога да пребия някого, просто защото така искам и няма нужда да се притеснявам от закона! Силата и парите СА закона!

12

байсандо

преди 6 години

До Ми даТака е да, определено сме най силните ние....... във всяко отношение.

11

Й

преди 6 години

В АРЕСТА ЛИ Е ТОЯ? САКАМ ОТГОВОРЪТ ДА Е ДА!!!

fallback