13

До байсандо

преди 6 години

Просто не разбирам защо хората се изненадват. България просто не е правова държава с всички плюсове и минуси на този факт и който не го устройва, да я напусне. Ако някой реши да пребие или ограби обикновен човек, най-вероятно няма да има истински последствия, това е истинската демокрация, която най-накрая имаме - ако съм достатъчно силен и имам пари, мога да пребия някого, просто защото така искам и няма нужда да се притеснявам от закона! Силата и парите СА закона!

12

байсандо

преди 6 години

До Ми даТака е да, определено сме най силните ние....... във всяко отношение.

11

Й

преди 6 години

В АРЕСТА ЛИ Е ТОЯ? САКАМ ОТГОВОРЪТ ДА Е ДА!!!

10

Темида

преди 6 години

Преди два дни 53-годишна ромка нападна медсестра в спешното в Горна Оряховица и бе осъдена на 6 месеца условно за хулиганство.Имаме сигурно НАЙ-НАЙ-НАЙ простите лекари в света. Ще ме бият и аз ще ги лекувам.....е колко трябва да си ***, че и даже не протестират

9

oo

преди 6 години

Malko i e !

8

Анонимен

преди 6 години

В пост 9 , където има точиици става дума за мъжки крави

7

Анонимен

преди 6 години

А БЕ, КАКТО Я КАРАТ ОТ ГЕРБ, СКОРО НЯМА ДА ИМА И ЛЕКАРИ. ЩЕ ВИ ПИТАМ ТОГАВА КАК ЩЕ СИ ЛЕКУВАТЕ "ПРЕДДИАБЕТНОТО" СЪСТОЯНИЕ.

6

Ми да

преди 6 години

Ами че я удря, като не го слуша! Който го е страх от саморазправа, да ходи на запад, тука не е за меки китки, оцеляват силните. Като не можеш да се защитиш, лежиш в пирогов и АКО си късметлия този дето те е ударил получава условна 2 месеца и ти се смее, ако не си късметлия - само ти се смее.

5

Анонимен

преди 6 години

ДО menОт кога.. започнаха да разбират от медицина? Потвърдили са ти "тезата" защото разбират от психология и знаят, че най- добрият начин да се разбереш с едно ... е да се съгласяваш с него.

4

men

преди 6 години

За бой са повечето така нар. лекари мед. персонал и така. Онзи ден една(лекарка) във връзка с една изследване за предиабетно състояние ми дрънка пъъълни неадекватни глупости....казвам й "г-жо не сте права, защото така и така......." тя нагла, нагла ми вика " Ами не ходи по лекари" ......добре, че се консултирах с други 2 специалисти, които потвърдиха моята теза на 100%........ пази боже некадърно пък нагло нагло и се наяло с пари ужас е

3

Уточнител

преди 6 години

Сутринта по ТВ-то рекнаха, че съдът не е приел това споразумение с прокуратурата и го е завишил на 2 години условно с три изпитателен срок..

2

Анонимен

преди 6 години

На такива "пострадали" при сбиване да се отказва медицинска помощ ако нямат здравни осигуровки.

1

Е,

преди 6 години

всички ние сме си виновни, че търпим някои да се мислят за недосегаеми!