Драгомир Стойнев. Снимка: архив, БТА
fallback

От ГЕРБ искат със скандала с Манол Генов да прикрият най-големия скандал - този с НДК. Това заяви Драгомир Стойнев от БСП по повод искането на оставката на социалиста Манол Генов от ГЕРБ заради разследването за купуване на гласове в Асеновград.

Oще по темата

Според управляващите, ако червеният депутат наистина е взаимодействал с организираната престъпност в ромските махали и е купувал гласове, той няма място в Народното събрание и БСП трябва да се разграничи от него.

"От ГЕРБ също има депутати със свалени имунитети, но някой иска ли им оставките? Или се опитват с един скандал да потушат най-големия скандал с НДК - един корупционен скандал, където две лобита на ГЕРБ се бият", обвини Драгомир Стойнев.

"Ако бяха поискали оставката и на другите депутати със свален имунитет, тогава ги разбирам", каза още той.

Стойнев допълни, че си има работещо правосъдие, институции, които разследват.

"Не знам защо се връщаме на тази практика от трибуната на Народното събрание депутатите от ГЕРБ да раздават правосъдие. Има си институции, има си Конституция, тук е Народното събрание и нека да него превръщаме в трибунал", настоя соцдепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

ВЕНЕЦ НА ВСИЧКО Е АФЕРАТА СЪС СУДЖУЦИТЕ.

15

Бирникът

преди 6 години

Извинявам се за грешката, коментарът е към Анонимния.

14

Бирникът

преди 6 години

Андрешкоу,Харченето на парите дадени за ремонта на НДК, започна далеч преди времето на служебното правителство. Свери си часовника!И скандалът тепърва ще се разраства.

fallback