16

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

ВЕНЕЦ НА ВСИЧКО Е АФЕРАТА СЪС СУДЖУЦИТЕ.

15

Бирникът

преди 6 години

Извинявам се за грешката, коментарът е към Анонимния.

14

Бирникът

преди 6 години

Андрешкоу,Харченето на парите дадени за ремонта на НДК, започна далеч преди времето на служебното правителство. Свери си часовника!И скандалът тепърва ще се разраства.

13

Андрешко

преди 6 години

Трябва всеки депутат със свален имунитет,автоматично да напуща НС,до доказване на своята невинност пред съда.

12

Андрешко

преди 6 години

Ега ти журналистите. Каквато държавата такива и журналистите,вижте част едно изречение:"по повод искането на оставката на социалиста Манол Генов от ГЕРБ.". Как ви звучи това?

11

Анонимен

преди 6 години

То кражбите в НДК станаха при служебното правителство на Радев и неслучайно обвиняеми сега са хора от БСП като Деница Златева.

10

Анонимен

преди 6 години

Що се нападате един друг бе хора, едните са виновни, другите и третите също.Не е важно кой е направил по-голямата беля, важното е дружно да бъдат изринати.Да защитаваш "другарчето" щото другите имали също вина за нещо ми се струва инфантилно. Искрено се надявам, да го правят платени ***, а не мислещи хора, защото жалко за България.

9

Анонимен

преди 6 години

I BSP I GERB,A SEGA I OBEDNELITE PATRIOTI KOPUVAT GLASOVE I KRADAT.

8

Анонимен

преди 6 години

Стойнев е най-големият интригант в БСП, а това вече е нещо.Ако ти се вижда честен човек, приготви се на старини да мяташ пачки през прозореца за операция на близък :)

7

помнещ

преди 6 години

До Анонимен 2Да ти имам чувството за оценка на хората.Този може да се равни по продажност само с гоце, ***, р.овч., гошо дамаджаната, тошо правешки и цялата комунистическа *** в България както казват техните кремълски господари. Защо това е друга тема след като е учил в сорбоната.Мнения :"Млад, ограничен и наперен, който ще построи тръба, по която ще тече братска любов." Това гласи описанието на енергийния министър Драгомир Стойнев в уикипедиа.

6

Анонимен

преди 6 години

Яне Янев бе 3/три / години съветник на Бойко Борисов по-борба с корупцията нищо че бе осъден за купуване на гласове. Я да си спомним клипчето където господин Тотев - сега кмет на Пловдив където в прав текст обучаваше актива на ГЕРБ как да се купуват гласове.

5

Анонимен

преди 6 години

Държавата ни си живее от скандал в скандал. Вече се питам , дали скандалите нямат за цел да прикриват нещо друго , случващо се на територията!?

4

Един друг

преди 6 години

Само да попитам.Кво стана с топлата връзка Пеевски-Цветанов-Горанов.И къде се криха Тиквата и ПР-ката му Бъчварова ?Защо не коментират корупционните схеми и кражбите около НДК.Може би защото Борша е личен лакей на Тиквата и любовник на Бъчвата ?

3

Анонимен

преди 6 години

аз не виждам какво общо има НДК с копуването на гласовете ???? Те тез от БСП утре ще кажат, че и режима на водата се дължи на фалита на КТБ

2

Анонимен

преди 6 години

Тоя Стойнев ми изглежда честен човек.

1

Анонимен

преди 6 години

Разбира се,че ГЕРБ се опитват да отклонят вниманието от техните далавер.А те не са малко.То не беше НДК,то не беше скъпо и некачествено саниране,то не бяха отклонени едни 50 милиона за едно селско пътче,защото кметицата била засукана.Ако започнем да изброяваме всичко няма да ни стигне нито мястото,нито времето.Но както се знае най-добрата отбрана е нападението,затова дерзайте другари от бившето БКП,сега ви е паднало.