Снимка: архив Reuters
fallback

Да откажеш хероина след 12 години отрова във вените! Как един млад мъж излъга смъртта?

Битката на Иво с наркотиците започва преди повече от 12 години, когато той е само на 14. Днес, вече на 26, младият мъж е преминал през всички етапи на зависимост - от еуфория до пълно пропадане.

Употребявал е какво ли не, казва че винаги има накъде още да достигнеш дъното.

Вижте цялата история на Иво във видеото на Bulgaria ON AIR!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

do ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Много ясно, че ще вярваш на батко Бойко, а не на очите си. Радвам се на 300 лв /мес. щото той каза, че сме по-добре от другите и ако вземам 3000 лв/мес не спазвам финансова дисциплина, а баба Меркел много държала на това. Сега ям по веднъж дневно, но Европа е доволна, а тя винаги е била моя идеал.

21

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонименонанимни друже, агресия и заплахи в моето изказване няма. в твоето, има признаци на психическа слабост. при първи по сериозен отговор "контра" започваш да вменяваш отговорност и да крещиш че другите са длъжни да се съобразяват с нехаресващото се на повечето безценно за тебе ксенофобско мнение. по какъв начин точно си по различен от Шикългрубер? а, да. австриеца е забранил пушенето на работното място. а ти се опитваш да ни наложиш мнението си щото сме длъжни да съобразим. не сме.

20

Анонимен

преди 6 години

До: Изгърбич ЗадвратянС тази агресия, по-скоро е добре ти да се обърнеш към психолог или друг вид доктор. Аз изказвам личното си мнение, което явно не се харесва на много хора и няма лошо, но пък за разлика от твоето не е изпълнено с агресия и заплахи. Ти сам си направи изводите за себе си!

fallback