22

do ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Много ясно, че ще вярваш на батко Бойко, а не на очите си. Радвам се на 300 лв /мес. щото той каза, че сме по-добре от другите и ако вземам 3000 лв/мес не спазвам финансова дисциплина, а баба Меркел много държала на това. Сега ям по веднъж дневно, но Европа е доволна, а тя винаги е била моя идеал.

21

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонименонанимни друже, агресия и заплахи в моето изказване няма. в твоето, има признаци на психическа слабост. при първи по сериозен отговор "контра" започваш да вменяваш отговорност и да крещиш че другите са длъжни да се съобразяват с нехаресващото се на повечето безценно за тебе ксенофобско мнение. по какъв начин точно си по различен от Шикългрубер? а, да. австриеца е забранил пушенето на работното място. а ти се опитваш да ни наложиш мнението си щото сме длъжни да съобразим. не сме.

20

Анонимен

преди 6 години

До: Изгърбич ЗадвратянС тази агресия, по-скоро е добре ти да се обърнеш към психолог или друг вид доктор. Аз изказвам личното си мнение, което явно не се харесва на много хора и няма лошо, но пък за разлика от твоето не е изпълнено с агресия и заплахи. Ти сам си направи изводите за себе си!

19

Анонимен

преди 6 години

До АмериканАМи доста научих. За справка - живея в Япония. Удря ли? Брей, айде сега да ми извадиш научни статии да си подкрепиш мнението, инак не важи. И какво общо има тревата с езиците и по специално източните? Така е, знаете само да лафите без покритие, щото знаете, че няма как да го покриете. :)

18

К'с

преди 6 години

Чуйте ме внимателно :Аз наистина не пия, не пуша и не ползвам наркотици,Но често ям некачествена храна и имам застоял начин на живот....

17

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен14предполагам , тогава ,като ще застрелваме ранените е редно да претопиме и хронично болните, генетически предразположените към ракови заболявания и сърдечни проблеми? а съгласна ли си , ако евентуално имаш некви отроци, въпреки че се съмнявам, да дойде шпицкомандата и да ги изпрати за претопяване щото са дюстабани и не могат марш на скок? това са болестни състояния които трябва да се лекуват. така, както сте за психиатрия и ти и номер 2. въпреки че си мислите че за вас не важи.

16

Анонимен

преди 6 години

Абе наркотиците са им виновни.Оня *** дето уби онова момиче с брадва в гръб заради един стар телефон и 2 лева и на него ли са му виновни наркотиците?Преди като нямаше наркотици дали нямаше убийства,а?Просто има лоши хора които обичат да вършат зло.Дали са извратени,дали дяволът ги е обхванал, или нещо друго.Все още никой не е дал отговор на тоя въпрос.Единственото решение е да има бързи смъртни наказания така,че тия които убиват хора да знаят,че това което правят ще им се отмъсти.

15

al

преди 6 години

Пиещите бира СА алкохолици

14

Анонимен

преди 6 години

Съгласна съм с 2, наркотиците, алкохола и другите пороци са признак, за слаба и проблемна психика, колкото и хората, които страдат от тях да си мислят, че не е така и за тях не важи.

13

Анонимен

преди 6 години

Абе и ние пушим тревичка специалисти такива, за разпускане през уикенда, но в един момент, си пушиш и през седмицата, почваш да си пушиш всеки ден, искаш да си напушен всеки ден, става едно постоянно залиняване, когато не си напушен си леко вкиснат и изнервен, въобще това си е наркотик от където и да го погледнеш. Готино е и наистина не е силен, но нека не се отрича, че си е лека дрога и си има своите отрицателни страни.

12

Американ

преди 6 години

До Анонимен(9)И колко научи от източните езици както си пушиш? Щото марихуаната удря здраво в ума, а и самият факт че учиш подобни езици навежда на тази мисъл..

11

Анонимен

преди 6 години

до 1 нали ог там идва дрогата. от бедните страни

10

Американ

преди 6 години

До Разбира се! (7)Марихуаната си е наркотик. Както и алкохолът.

9

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМи ето, включваме се. Пуша от 4 години и съм си напълно здрав и уча източни езици? Е? То е до човека, това не го ли разбрахте? *** що ли се учудвам, аудиторията на този сайт е точно каквато си ни е и обществото. Овце.

8

Анонимен

преди 6 години

до 7въпроса е в количеството

7

Разбира се!

преди 6 години

До Анонимен 5Тревата не е наркотик, а ако мислиш, че който употребява трева е наркоман, си далеч от истината.Все едно, да смяташ, че всеки, който пие бира е алкохолик.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2А алкохолиците?Знаеш ли колко хора е убил алкохолът?Всяка седмица по селата се случва следното напият се и почнат да се лупат с брадви или ножове.Или се качи на каруцата и почне да гази хора.

5

Анонимен

преди 6 години

Сега очаквам наркоманите да се включат и да обяснят, че тревата не е наркотик, а лечебно средство... така е, лек за раковоболни хора с напреднал стадий, останалите наркозависими не са нищо повече от слабоумни зомбирани парапитеци, чийто смисъл на живота е да се нагърмят, да гледат в една точка и да се смеят за нищо, може би се смеят на простотията си и осъзнават какви са безполезници за себе си и обществото като цяло?

4

nowa

преди 6 години

карбовски, ти ли си?

3

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

В България няма наркотици. Контрабандата е пресечена. Така каза бате Бойко, а аз му вярвам.Тези наркомани очевидно падат от космоса .. заедно с дрогата си.