Снимка: архив, Булфото
fallback

Рашидов: Вече не ме вълнуват ударите под кръста. Предстои да съдя хора за клеветите,които говорят за мен. Например за "Мултигруп".

Аз категорично заявявам: Никога не съм работил и секунда в "Мултигруп". Човек понякога иска да чуе и нещо добро за себе си. Няма такъв народ като българския. Това заяви бившият министър на културата Вежди Рашидов в предаването "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR.

По думите му, лош пример дават скандалите в парламента. Също така Рашидов е уверен, че в момента са нужни сериозни реформи в културата. "Аз, като председател на парламентарната комисия по култура и медии ще направя всичко възможно, те да се случат.", обеща той.

Рашидов коментира и последните новини около КТБ. Според него разсекретяването на стенограмите за КТБ не може да покаже нищо. "Трябва да видим кои са окрали банката? Но никой не иска да им каже имената", категоричен бе той..

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

i007

преди 6 години

Господин Рашидов хората които ви уважават и ценят са много повече от тези които не знаят какво искат и за какво са живи.

42

Анонимен

преди 6 години

...казал главният мултак на републиката.

41

Бонбонче сладко

преди 6 години

Веждьо, я кажи от къде пари за вилата -хотел на Вадим, в Австрийските Алпи? Хотел който и западняците не могат да си позволят там... Това зад гърба ти някой нов "Шидьовър" ли е? Не ни досаждай повече другарю, знаем те добре! Лекувай се, харчи си парите и не ни се присмивай, защото с тези ти изказвания правиш точно това!

fallback