43

i007

преди 6 години

Господин Рашидов хората които ви уважават и ценят са много повече от тези които не знаят какво искат и за какво са живи.

42

Анонимен

преди 6 години

...казал главният мултак на републиката.

41

Бонбонче сладко

преди 6 години

Веждьо, я кажи от къде пари за вилата -хотел на Вадим, в Австрийските Алпи? Хотел който и западняците не могат да си позволят там... Това зад гърба ти някой нов "Шидьовър" ли е? Не ни досаждай повече другарю, знаем те добре! Лекувай се, харчи си парите и не ни се присмивай, защото с тези ти изказвания правиш точно това!

40

Анонимен

преди 6 години

Веждичка ,защо се лекува в Германия нашето здравеопазване не го ли зачиташ ?(питам иронично) ,Абе нали имахте там Веждичка в парламента измъдихте една кампания "изберете българското" ,защо не избра българското , а немското здравеопазване ? (питам пак иронично).Излиза че майка ми и баба ми са повече българи от тебе, щот си ползваха българското когато се бориха с рака ! ОРЕВА ТОЯ КОЗЕЛ ЧЕ МУ ВЗЕЛИ БАНКЕРИТЕ ПАРИТЕ МУ ВИКАШЕ ЧЕ ЩЕ СЕ БЕСИ , ОБЕСИ ЛИ СЕ ?Като гои гледам НЕ Е .Не мразя п едалите ,а *** далските номера .

39

ss

преди 6 години

работил е ЗА а не В Мултигруп ;)

38

Анонимен

преди 6 години

ей,кашкавал що лъжеш бре??Я КАЖИ КОЙ НАПРАВИ ВСИЧКИ СКЛУПТУРИ НА ХОТЕЛИТЕ НА МУЛТИ ГРУП???????ДНЕС ИДЕТЕ И ГИ СНИМАЙТЕ И ПОСЛЕ ПАК ГО ПИТАЙТЕ ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА НАОКОЛО ВСИТЕ СА НЕГОВИ.

37

Анонимен

преди 6 години

До гласовеГоляма част от творчески елит и интелигенция,барабар с един куп БГ политици,в това число и тогавашния Президент Желев,почетоха празника на ръкоположения лично от Илия Павлов за главен Мултак Рашидов!Декември 1996 г. когато банковата криза беше във вихъра си,българските левчета се обезценяваха буквално за часове и минути,когото заплатите клоняха почти към нулата,да плюскаш печени прасенца,черен хайвер и др. деликатеси пред изгладнелите погледи на хората,е меко казано неморално!

36

гласове

преди 6 години

а в допълнение към долния ми коментар, има същия клип и с коментари мисля че излиза втори или трети в същата класация :))) ... м.а.м.и.ц.а.т.а ... им ...

35

гласове

преди 6 години

напишете в гугъла: "вежди мултигруп рожден ден" и кликнете на видеоклипове, това което излиза на първо място си го пуснете и се наслаждавайте , това е за който позабравя в забързаното ни ежедневие , и за който не е толкова голям за да помни , кой кой е в БГ :) ... бих написал и още неща за участниците в клипчето ама много цензура ще има , но както се казва във вица: - ти си знаеш :))

34

Башка Луд

преди 6 години

Тоя прекалява с лъжите!Имаме памет Веждичка, имаме!

33

Иван

преди 6 години

Тоя *** някой трябва да го освободи от мъките му. Родоотстъпник и предател.

32

Анонимен

преди 6 години

SME6NIK

31

Анонимен

преди 6 години

Ще ми се да попитам Рашидов: -Какво се случи след като преди години шибна един юмрук в лицето на полицай,направил му забележка за неправилно паркиране? Наказаха ли те,наградиха ли те или ти се размина?Ако имаш съвест и си пич,кажи! Ако ли не,майната му,важното е,че нямаш нщо общо с МГ и мутрите!

30

"народни приказ

преди 6 години

До Анонимен - никой не иска да каже имената на крадците нищо че всички ги знаят????!!!Аз не ги зная! И много други! Даже почти всички не знаят! Чуваме разни подхвърляния, но истина няма и няма да има!

29

Кравокрак

преди 6 години

Главният мултак на Републиката не е работил за Мултигруп. Значи по любов е било, освен да продаваш на Илия скулптурите, така ли?

28

Анонимен

преди 6 години

"по-добре мултак, отколкото голтак" - цитат на Веждата от зората на демокрацията (90-те)

27

Анонимен

преди 6 години

До Чичкото с мустака И на тебе ще ти увисне мустака ,защото играеш същите номера като Мултака. Лицемерничиш. Запомни това !

26

Анонимен

преди 6 години

До Чичкото с мустака Запукало му е ,запукало му е ! Онази с косата е около него . Даже му е припукало . Не изглупявай като него , да не я извикаш да закоси около теб . Ще ти окапе мустака от ,,радост,,Внимавай!!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Рашидов това,че нямаш трудов договор с Мултигруп не те оправдава.Всички сме гледали скандалният клип"Пир по време на ч ума".Препоръчвам го на всички,които не са го гледали и на тия които искат да си припомнят,как в мрачните години на преходът когато българският народ тънеше в мизерия и глад,вие плюскахте на софрите на мафията.Гледайте клипът,докато идолът на Вежди, Борисов не го е свалил от ефир.

24

Анонимен

преди 6 години

И заради това ,оето правиш днес и продължаваш да лъжеш , вместо да се покаеш ,ще бъде наказанието Гоподне на теб и потомците ти .