Снимка: Кадър Нова тв
fallback

Камериерката, която бе ритната от шведски турист в курорта "Слънчев бряг", се върна в спомените си към проявената спрямо нея агресия.

Oще по темата
"Изрита ме като футболна топка", описва случилото се Диана Петкова пред Нова телевизия.

Шокиращи кадри показаха как на 3 юни шведският турист Ралф Сундберг удря камериерката без видима причина. Той призна, че бил пиян и не помни нищо.

"Спомням си, че бях във фоайето. Мъжът, който ме удари, застана на един метър от мен и започна да ми говори нещо тихо. Попитах го "Какво?" и в следващия момент той ме изрита като футболна топка и аз съм се проснала в ъгъла и съм загубила съзнание", разказва Диана.

Жената, завършила специалност "Статистика" в икономически институт, признава, че й е обидно държанието на шведския турист, който е общ работник в родината си.

"Те се държат с нас като с хора второ качество, втора ръка и това е публична тайна", призна Петкова.

Сундберг каза, че се разкайва за постъпката си. "Искам да й кажа, че съжалявам. Не знам какво е станало и искрено съжалявам. Искам да помогна с болничните разходи”, заяви Сундберг.
 
"Моето желание е да стои в затвора”, заявява пострадалата Диана.
 
От прокуратурата ще пледират пред съда за най-тежкото наказание за извършеното – до 3 години лишаване от свобода.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

253

Читател 22

преди 6 години

От 60 години /откакто мога да чета/ по нашите ширини четем за великите съветски, руски постижения и свръхчовеци! Ей, българска преса, спрете се-то не бе Ленин, Сталин, Берия, Туполев, Толбухин, Мичурин, Макаренко, Брежнев, Гагарин и Титов, Александър и , Екатерина, Игнатиев и прочее българомразци, на които сме кръстили градове и хиляди улици! Спрете, хора! Имаме право да се интересуваме от света! С тази мелдонка ни занимавате две години, защото десет години шмъркала забранени медикаменти! Ама стига с прехваленото руско, стига с ***! Искаме новини от света!

252

до 1

преди 6 години

Какво и е на жената. Симпатична жена с образование, принудила се да чисти на разни пияндурници от цяла Европа и Русия. Веднага я окачестви като еди кво си. Ако е грозна, що е грозна, ако е хубава що е хубава - е сори брато. Нещо кабелите.

251

Uola

преди 6 години

Aide ot utre idvat katarskite kamerierki...uspokoite se...

fallback