253

Читател 22

преди 6 години

От 60 години /откакто мога да чета/ по нашите ширини четем за великите съветски, руски постижения и свръхчовеци! Ей, българска преса, спрете се-то не бе Ленин, Сталин, Берия, Туполев, Толбухин, Мичурин, Макаренко, Брежнев, Гагарин и Титов, Александър и , Екатерина, Игнатиев и прочее българомразци, на които сме кръстили градове и хиляди улици! Спрете, хора! Имаме право да се интересуваме от света! С тази мелдонка ни занимавате две години, защото десет години шмъркала забранени медикаменти! Ама стига с прехваленото руско, стига с ***! Искаме новини от света!

252

до 1

преди 6 години

Какво и е на жената. Симпатична жена с образование, принудила се да чисти на разни пияндурници от цяла Европа и Русия. Веднага я окачестви като еди кво си. Ако е грозна, що е грозна, ако е хубава що е хубава - е сори брато. Нещо кабелите.

251

Uola

преди 6 години

Aide ot utre idvat katarskite kamerierki...uspokoite se...

250

Професор

преди 6 години

Така се държат защото си комунистка. Комунистите заслужават само бой, 18 часа работа по плантациите и животински фураж за храна. А вода да пият от реката.

249

Анонимен

преди 6 години

KAT,TI GLEDAM FIZIUNOMIATA MA TI SI CETVARTA RAKA MA-OT TEBE E PO-GROZEN SAMO DYAVOLA.

248

до 274

преди 6 години

Те пък едни туристи ,за *** на зеле не стават.Половината са в алкохолен делириум още от самолета.

247

туш

преди 6 години

Всички искаха да почиват на Слънчев бряг преди години, масово, на ниски цени. Заповядайте, моля!

246

Анонимен

преди 6 години

Гледам си Animal planet за да не се напрягам и там има една поредица за тексаски зоополицаи, която следя с кеф.Значи, ако правиш с-екс на обществено място те глобяват, ако пи-каеш на обществено място-глоба, ако ловиш риба без ловен билет-глоба, ако си хванал рибка 43 см, а в сезона имаш право да ловиш риба над 45см-глоба за всяка риба извън норматива.Ето затова американците са велика нация.

245

Анонимен

преди 6 години

На снимката пише 288 коментара, а тук защо са 270 ?

244

а б

преди 6 години

Само малко /10 години/ ,което за нас е нормално, да изчакаме и те F 16 ще ни молят да ни ги подарят

243

Анонимен

преди 6 години

До до 254 от славянинНапротив, случая с оияната руска,cвиня вилняла в Хисар се покрива, русофилче. Защото единствено в България руските cвине са свещени крави.

242

до 259

преди 6 години

Те управляващите в цял свят си се мислят за Патриции ,а народа за плебей.Иначе имаш ли пари всички ти се кланят и правят пируети!И в Дубай и в Париж ,навсякаде когато си гост с пари ,ти целуват... ка.Туризма е бранш за обслужване на богатите всеки трябва да го знае това ,даже на запад си се прехласват ,че са служили на някоя личност и това им е лична гордост.

241

Виготура

преди 6 години

Докато позволяваме на управляващите да се гаврят с нас и ние помежду си да се гаврим един с друг, не можем да искаме от чужденците да ни уважават.

240

бумеранг

преди 6 години

Ама много сме възмутени всички. Всеки ден и час самите ние " ритаме" някого. Какво друго освен ритници можем да очакваме, а и да получим.

239

ала бала

преди 6 години

Да подкрепим г-н Рагин и всичките него подобни.Те ни дават хляба.Ние ги обичаме!

238

Анонимен

преди 6 години

До до 244 от славянинВ статията не става дума за "мързелив" българин, "бай ***", а за "мегакултурен" и "интелектуален" по "презумкция".... швед!?

237

алабала

преди 6 години

Прочетете най -активните с коментар 1 и 2 и ще разберете що за *** сме,с достойнство и чест.

236

Анонимен

преди 6 години

Като дете се разхождахме из Слънчев бряг да видим как живеят хората.Впечатляваха ме мини-игрищата за голф и си мислих, че сигурно е страшно скъпа игра.После като пораснах ми светна, че стиковете и топките се дават на чужденците от хотелите.Втора ръка хора ни броят собствените ни управляващи и ние СМЕ втора ръка хора благодарение на тях.

235

от 253

преди 6 години

Кокво точно означава минуса?Кое не ти допада ?Пенсионерите ни дето са просяци или това ,че трябва някои от тях да бачкат на стари години!Германския пенсионер като се "уволни" има най-малко 100 000 евро на сметка и го удря на живот!Българския или е крал и е добре или мизерства!

234

ала бала

преди 6 години

Госпожо разбрахме ,че при "Комунизма" не Ви е било добре.С капитализма и неговия "шут" как е?