Снимка: bTV
fallback

За шести пореден ден шоуменът Слави Трифонов протестира пред парламента.

На жълтите павета дойдоха и част от актьорите и сценаристите му, които бяха облечени и гримирани като лидерите на партиите и групите в парламента - Цветан Цветанов, Волен Сидеров, Веселин Марешки, Корнелия Нинова и Мустафа Карадайъ.

Oще по темата

Искането на шоумена и привържениците му е депутатите да приемат спешно промени в Изборния кодекс. С тях трябва да се въведе изцяло мажоритарен вот у нас.

До момента идеята среща подкрепа единствено от ГЕРБ, които обещаха това да е първият им законопроект. БСП, ДПС и Обединените патриоти вече се обявиха против.

Шоуменът застана пред парламента още в първия ден на кабинета "Борисов" 3.

"Тук съм, за да приемат политиците волята на народа и това, което искат 2,5 млн. души. Дошъл съм, застанал съм, не съм предизвикал никой", заяви той тогава и бе категоричен, че няма никакви политически амбиции и е пред парламента като гражданин.

"Това е един личен персонален протест на един висок, вече възрастен човек, който показва своите граждански позиции", настоя Слави и не уточни колко време ще стои пред парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

97

Един

преди 6 години

До 105 thПрав си, но тук много малко ще разберат за какво става дума.

96

пагоните

преди 6 години

ДоПроАк - МаПоГе - КраПиТикУниверситета: Доцент, Професор и АкадемикАрмиата: Майор, Полковник, ГенералГЕРБът: Кратуньор, Пипонник, Тиквал

95

Комисаря бай Иван

преди 6 години

Медийната бухалка Слави Трифонов за пореден път се олива , та прелива!Кой политически проект на тоя *** е успял и донесъл добро за България?НИКОЙ!То издига Куневица - нищо, даде си студиото на герберите - големи дружки бяха с Бойко , а и сега са , но тайничко !ГЕРБ обаче ни запрати на дъното на всички класации на ЕС !Е , Слави ти не се ли чувстваш олекнал и отговорен за глупостите , които правиш в политиката?Я се разкарай , но първо да се разкаяш и да си посипеш голата кратуна с пепел!

fallback