97

Един

преди 7 години

До 105 thПрав си, но тук много малко ще разберат за какво става дума.

96

пагоните

преди 7 години

ДоПроАк - МаПоГе - КраПиТикУниверситета: Доцент, Професор и АкадемикАрмиата: Майор, Полковник, ГенералГЕРБът: Кратуньор, Пипонник, Тиквал

95

Комисаря бай Иван

преди 7 години

Медийната бухалка Слави Трифонов за пореден път се олива , та прелива!Кой политически проект на тоя *** е успял и донесъл добро за България?НИКОЙ!То издига Куневица - нищо, даде си студиото на герберите - големи дружки бяха с Бойко , а и сега са , но тайничко !ГЕРБ обаче ни запрати на дъното на всички класации на ЕС !Е , Слави ти не се ли чувстваш олекнал и отговорен за глупостите , които правиш в политиката?Я се разкарай , но първо да се разкаяш и да си посипеш голата кратуна с пепел!

94

Анонимен

преди 7 години

Референдума на Гергов не е задължителен за това ще бъде само обсъден и отхвърлен,какво е ревнал наркомана пред парламента ?Всеки ден ще се занимаваме с клоуна на газпром

93

Колхозник

преди 7 години

А бе, Дълъг, я си вземай цървулите и бегай у селото си! Какво се пънеш като *** в *** ***. Ти си невзрачен ,ниско интелигентен клоун. Хората ти плюят в лицето - около теб само 10 - 15 некадърници ,а ти се изживяваш като Ленин! Бегай докато е време,че Карадайъ ти е хврлил око ! (избягвай да се навеждаш !)

92

th

преди 7 години

Според мен той много добре разбира, че мажоритарния вот не решава проблемите. Прави го, за да провокира недоволните хора, които иначе не биха излезли сами, да протестират и да се научат да си търсят правата. По същата причина направи и концерта в центъра - хората сами да се убедят, че са много и силни. Проблемът е, че хората искат промяна, но само ако дойде сама от някъде и без да си жертват комфорта. В София има много хора с висок стандарт, на които проблем им е къде ще паркират ако има протест

91

ф

преди 7 години

БТВ може да освободи Слави ,той си има нов работодател в лицето на НС.

90

Анонимен

преди 7 години

до 109Точно това си мислех и аз, къде са тия велики два милиона и половина, за които дългия се дере?Що не го подкрепяте, бе? D

89

Анонимен

преди 7 години

Вчера няколко пъти минах покрай НС. Е, никой нямаше. Явно застават за 5 мин, предварително извикали родните медии и после кой откъдето е. Да живеят свободните български медии.

88

дръндер

преди 7 години

До ОНЗИ 105 :Кат та гледам- на пет реда - десет правописни грешки, за кво образование говориш ве?

87

До ОНЗИ

преди 7 години

Като чета какво си написал ме обнадеждава мисълта, че ще имаме качествени палачи!

86

ОНЗИ

преди 7 години

Какво става в тази държава!? ОБАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА КОЯТО Е ЕТИКЕТ НА ДЪРЖАВНОСТТА Е СЪСИПАНА - некадърни инженири лекари икономисти ....Този проблем е страшен защото тъкмо започва да показва своите резултати - този период на разпадане ще продължи поне четири пет поколения българи...!? Пред този тъжен факт всичко останало е безмислено и лишено от всякакво съдържание. Там на площада ама НЕ С КРЕСЛОТО А С КРИВАКА - СПРАВКА СЛУЧАЯ СТАМБОЛОВ!?

85

Анонимен

преди 7 години

$"Тук съм, за да приемат политиците волята на народа и.."$$"Това е един личен персонален протест.."$D Де гиди, дърто магаре, това са две разилични неща, ама не си виновен само ти а 2.5 млн дърти магарета, които им харесва да ги бият заради грешките на другите.Нема да ви УБИВАМ вярата във "високия" човек с ниЗките страсти, но тоя цирк отвращава. Срам за човешката раса. Мен ме оглушава мълчаливия протест на празните библиотеки и книжарници, но само МАЛКИТЕ ХОРА ГО ЧУВАТ.Лек ден.

84

Анонимен

преди 7 години

Защо ли поплювковците тук не разберат ,че не искам СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ да вземе 50 000 000 лв. от бюджета на България за своите нууууужди ! Затова е гласувано в референдума ,а не за Дългия(ми) !

83

Анонимен

преди 7 години

Тоя освен,неговите клакьори някой признава ли го? Къде са интелектуалците,артистите,политолозите,студентите,музикантите,художниците,въобще културния свят??? Кой е около него,той или не вижда,не чува,или разчита на чалгата и плебса!

82

край

преди 7 години

Наистина ли не разбирате че държавата ви е приватизирана от Олигарси и партократи и нямате никакъв полезен ход в тази система и ако не наложим ПРОМЯНА сме обречени на "преход" до последния българин по тия земи.

81

Край

преди 7 години

Без чорапи, виждащ зле, с гола глава, краката му не го държат. Отчаяно държи на истината.Няма жена, няма деца, пари му не трябват. Слава му не трябва повече. Дъжд го вали. Почти е сам срещу СИСТЕМАТА. Партии, телевизии, пари, олигарси, математици,социолози, политолози всичколози са се впрегнали да го изкарат дявол с рога.ЛУДИТЕ, ЛУДИТЕ, ТЕ ДА СА ЖИВИ /Ив. Вазов/

80

ЗА ОБМЯНА НА ОПИТ

преди 7 години

Що не влезе в НС..... и там да им покаже , "КАК СЕ ПРАВИ ШОУ"....??!

79

Анонимен

преди 7 години

Утре и ББ ще седне при тях

78

Анонимен

преди 7 години

И една година да виси там ,на Винету не му пука.