fallback

Апетитите на Динко за властта се засилват. След като през изминалата седмица приятелката му Деси го обвини в побой, а той неглижира шамарите си, ямболският ловец на мигранти се прехласна по особота си, и обяви от видео, че някой ден ще стане премиер на България.

Oще по темата

Шофиращ, и гледащ към смартфона си, а не в правия път, под съпровода на Алла Пугачова и нейната "Милион алых роз", Динко благодари на тези, които го подкрепят, и моли, онези, които не го понасят, да не го гледат.

"Все коментират някакви очилати песове, някакви къртици, някакви шматки... хора не избивайте комплекси, не се дразнете с мене. Няма смисъл,  нищо не съм ви обидил аз, просто не ме гледайте, а на тези, които по някакъв начин съм спечелил вниманието... Благодаря ви!

Един ден ще се гордеете с мен. Един ден, обещавам пред цяла България, че ще стана министър председател, повярвайте ми!

Благодарение на Вас, надявам се да оправдая вашите очаквания... има много време дотогава, просто човек трябва да се подкрепя не само в хубавите моменти, а и в лошите... Аз съм мъжкар и като кажа нещо и го правя, независимо дали печеля или губя...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

149

Valk

преди 6 години

Този психопат не е ли крайно време да отиде в затвора. Наляво и надясно заплашва с убийства, бие жени и още куп простотии.

148

Анонимен

преди 7 години

това звучи като борисов 5

147

Анонимен

преди 7 години

ЩО ПА НЕ, АКО МАЛЪК ПИКАЕЩ ТОШКО МОЖЕ ДА ТВЪРДИ НЕ ПИЯ- И ДОКАТО ГО КАЗВА ПРЕСУШИ ЧАШАТА ПРЕД СЕБЕ СИ- ТО И ДИНКО МОЖЕ- НОВ СЪМ И КО ЗЕМА СИ Е ЗА МЕНЕ СИ- ЩОМ ИМАМЕ ДЪПАСЕ И ТЕХЕН ПРАЗИДЕНТ, ЩО ДА НЕМАМЕ И ПОЛУГРАМОТЕН ***. ДЕЦАТА НИ СЕ ИЗНЕСОХА ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА ДИНКОВЦИ И СОЦИАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ, РАБОТЯТ И ПОЧИВАТ В СОЦИАЛНА ЕВРОПА И ХИЧ НЕ МИСЛЯТ ДА СЕ ВРЪЩАТ ТУК.

fallback