149

Valk

преди 7 години

Този психопат не е ли крайно време да отиде в затвора. Наляво и надясно заплашва с убийства, бие жени и още куп простотии.

148

Анонимен

преди 7 години

това звучи като борисов 5

147

Анонимен

преди 7 години

ЩО ПА НЕ, АКО МАЛЪК ПИКАЕЩ ТОШКО МОЖЕ ДА ТВЪРДИ НЕ ПИЯ- И ДОКАТО ГО КАЗВА ПРЕСУШИ ЧАШАТА ПРЕД СЕБЕ СИ- ТО И ДИНКО МОЖЕ- НОВ СЪМ И КО ЗЕМА СИ Е ЗА МЕНЕ СИ- ЩОМ ИМАМЕ ДЪПАСЕ И ТЕХЕН ПРАЗИДЕНТ, ЩО ДА НЕМАМЕ И ПОЛУГРАМОТЕН ***. ДЕЦАТА НИ СЕ ИЗНЕСОХА ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА ДИНКОВЦИ И СОЦИАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ, РАБОТЯТ И ПОЧИВАТ В СОЦИАЛНА ЕВРОПА И ХИЧ НЕ МИСЛЯТ ДА СЕ ВРЪЩАТ ТУК.

146

Анонимен

преди 7 години

Динко не е само прос.т. той е и нагъл,което прави коктейла още по мътен.Но не е виновен той,а тези които го отразяват.После ще ядете попарата му не се притистискайте!Така дадохте и на Доган властта и на Дост и на оня дебелак Пеевски.Вие сте виновни медии,а не чобаните!

145

Анонимен

преди 7 години

България -държава, в която Динковците и Боковците са на пиедестал!

144

sofeto

преди 7 години

Да го изберем, за да приключим по бързо с мамковината и кючека!

143

И ТОВА ДОЖИВЯХМЕ

преди 7 години

IQ, НЕ IK

142

И ТОВА ДОЖИВЯХМЕ

преди 7 години

Дали ще е Бой -ко или Дин-ко - няма разлика. И двама еднакво не ги слушат главите - изживяват се като спасители на нацията, биячи и убийци ДОКАЗАНО. И двамата са със завишена неадекватна самооценка, с еднакво IK И ПАСВАТ ИДЕАЛНО НА ПРЕДСТАВИТЕ ЗА оПРАВЛЕНЕЦ НА СЛАБОУМНИЯ НАРОД. СЛЕД КАТО ДИНКО Е С МЕРАЦИ ДА УПРАВЛЯВА, НЕЩО С оПРАВЛЕНЕЦА НА ДЪРЖАВАТА СЪВСЕМ НЕ Е НАРЕД

141

Ужаас!

преди 7 години

Генерал Деси днес пак заведе Президента на Мола и пак водеше за ръчичката горкия човечец!

140

Анонимен

преди 7 години

*** го избраха за президент, та един Динко ли няма да изберат за премиер!

139

1

преди 7 години

До патриот,*** ти за милиони българи ли се смяташ,затова сме в това положение,защото сте готови,да гласувате за всеки появил се ***.

138

Реалист

преди 7 години

Този Динко разполага с пари.Защо никой не ни казва какво работи , като клечи и дебне по границата.Що си мисля че парите идват точно от мигрантите.

137

Базавчо

преди 7 години

Много ми е интересно ако го поставят на детектор на лъжата и го питат...Диче....БОЗАВ убавецо убивал ли си човек ? Какво ще покаже .......мммм да ви кажа честно не ми е интересно защото знам отговора.. ;)

136

Миро

преди 7 години

Уважаеми коментиращи, ако не ви е ясно някой трябва да ви обясни, че този е толкова патриот, колкото и една мутра, която дава работа на охранители и разбира се плаща данъци и осигуровки, защото трябва да се перат парите, няма друг начин. А единствената причина да са на браздата е, че там няма ни ограда, ни граничен. Чисто и просто някой трябва да обира преминаващите нелегално, а ако не сте забелязали един *** въпрос, като повечето от вас: защо нелегалните преминават без паспорти и пари?

135

Анонимен

преди 7 години

Медиите са виновни за този , за чалгарките и чалгарите, за опростачаването на нацията...медиите платени, долни ... Динко свиснкаата опашка си повярвал, че премиер ще става....Българийо!!!!!!!!

134

Георги

преди 7 години

До патриотНе си добре братле

133

Анонимен

преди 7 години

Това е много опасен байганьовец. С темповете на иди0тизация, да знаете, че ей такива ще са ни президенти и премиери след няма и 15-20 години. Туърк-феновете скоро ще проимат избирателни права.

132

Анонимен

преди 7 години

Щом за трети път си избрахме пожарникар,защо да не изберем и Динко.Оставете майтапа,но ако Динко се кандидатира може и да спечели с гласовете на хората,които ще гласуват напук на управляващите.До там ни докараха,да мислим,че няма по-лошо от това,което е сега.

131

упс...

преди 7 години

Е, па у нашта държава всичко е възмоно....След като днес за премиер си имаме Бойко Тиквата, колко му е утре да си имаме и Динко Бухалката

130

Анонимен

преди 7 години

"" ямболският ловец на мигранти се прехласна по особота си, и обяви от видео, че някой ден ще стане премиер на България. ""...............Доста точен коментар !