Снимка: архив
fallback

Отслабнала и променена, най-известната българска тотомилионерка Гошка се завърна изненадващо в България. Тя пристигнала инкогнито в родния си град Искър край Плевен преди две седмици, разказаха местни жители пред Dnes.bg.

Леля Гошка си прибрала по тъжен повод - погребението на майка й. Тя се завърнала без да предупреди никого. Хората не очаквали прославилата се с милионите си тяхна съгражданка да се появи, но тя изненадала всички като дошла буквално минути преди да погребат жената.

Oще по темата

Гошка обаче не останала дълго след като се простила с майка си. Само ден-два по-късно тя отново хванала самолета за Кинтанар дел Рей – тайно както и пристигнала.

"Леля Гошка е изцяло променена – преди весела и приказлива, сега беше неспокойна и подозрителна, обръщаше се и се оглеждаше непрекъснато", разказаха още местните.

Гошка живее в Испания със съпруга си и синовете си от повече от 15 години. Именно в Кинтанар дел Рей тя един ден се събуди милионерка. Миналото лято 61-годишната българка спечели 67,99 милиона евро от местната лотария "Примитива". Това е втората най-голяма печалба в историята на местното тото.

Въпреки приказките за луксозни воаяжи след големия удар, местните разказват, че Гошка не била напускала испанското село. Тя споделила и че не е правила големи харчове с милионите и те стояли непокътнати.

Дори милионите й докарали куп неприятности. Един от зетовете й, мъж на сестра й, бил сърдит, защото Гошка не дала на семейството му нищо от парите, разказват още хората в Искър.

Сред другите теми на разговор след отпътуването на Гошка е слухът, че тя планира да купи сградата на едно от училищата в града, това да църквата. То стои затворено от години, а тотомилионерката имала идея да го ремонтира и да го направи старчески дом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 7 години

Добре е решила да ги вложи в България,но дали парите ще ѝ донесат щастие или нещастие,кой знае.Живеем в страна в която мафията си има държава.

15

Анонимен

преди 7 години

Гошка са била върнала и била отслабнала от милионите. Предполагам тази топ новина ще бъде на първо място в новинарските емисии довечера, а целокупният български народ ще запали свещ за здраве и кадем на леля/баба Гошка!

14

Анонимен

преди 7 години

За това Исляма е казал,че тези игри и подобните на тях са забранени,тяхната печалба също.За жалост муслиманите копират поведението на хората от другите религии и ето ти проблема.

fallback