16

Анонимен

преди 7 години

Добре е решила да ги вложи в България,но дали парите ще ѝ донесат щастие или нещастие,кой знае.Живеем в страна в която мафията си има държава.

15

Анонимен

преди 7 години

Гошка са била върнала и била отслабнала от милионите. Предполагам тази топ новина ще бъде на първо място в новинарските емисии довечера, а целокупният български народ ще запали свещ за здраве и кадем на леля/баба Гошка!

14

Анонимен

преди 7 години

За това Исляма е казал,че тези игри и подобните на тях са забранени,тяхната печалба също.За жалост муслиманите копират поведението на хората от другите религии и ето ти проблема.

13

мъгла

преди 7 години

Коментирате нещо, като за кръчмата. Жената е застрахована по испанските закони. Единствено може да сбърка в бизнеса, борсите и др. Там задължителна застраховка бизнес и сигурност няма.

12

Анонимен

преди 7 години

Ромката която разори Испания.Но и многото пари,променят живота ти,вечно да живееш в страх.По добре по малко, но вечер да си лягам спокоен.

11

Никола Янков

преди 7 години

Бедна душица с пари!..ще ги носи на оня свят!..Гола идва и гола ще си отиде,*** си и живота да се оглежда НОНСТОП като гърмян заек!!!По добре здрав и щастлив отколкото с *** пари!

10

Анонимен

преди 7 години

СИК са поискали да я охраняват срещу такса.

9

Анонимен

преди 7 години

Изхарчила е парите и бърза да се върне на работа в ресторанта.

8

Ангел

преди 7 години

Добре че не е уведомила като ги знам кви са ни Управниците Кмета на селото веднага щеше да я хване под ръка и да и крънка кинти уж за развитие на гр. Искър

7

Ангел

преди 7 години

Освен да се завърне в България като предварително уведоми Министерството на Вътрешните и Външните работи,медиите ,Президента .Да затворят половин София заради нейната величайша особа,НСО да и назначи Охрана!!!! Кви глупости пишете?!?!? Точно така е постъпила както трябва .Идваш си тихомълком по наистина неотложен повод и след 2-3 дена тихо се изнизваш и си пожелаваш повече да не ти се налага да се прибираш в тази държава!

6

: ))))

преди 7 години

Вече под статиите за недвижими имоти дезактивираха коментарите!

5

Анонимен

преди 7 години

*** е, че в Испания изплащат цялата печалба, а в България 12 милиона ще ги изплащат 20 години ! Човека от Ямбол въпреки печелившият фиш не е милионер както го изкарват !

4

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Най...добре е леля Гошка да се...вземе с бате Митко от Ямбол с неговите скромни...само 12 милиона,ще ги имат за...джобни.Както е казал народът;Пари при пари...отиват.

3

Анонимен

преди 7 години

Tова нейното не да се оглежда защото е крала или е правила други неща а просто я е споходило едно щастие да уцели печалбата от тотото. Проблемите идват от хората около нея... сега ще се изнамери рода до 9 коляно да искат да облажат и те... А още по-вероятно е да се намерят едни дето да я застраховат срещу някоя злополука с фатален край срещу поне половината от парите.... ей за тях се оглежда.

2

До 1

преди 7 години

Не е алчност нейното ! Страх от мутрите е ! Затова не играя тото ! Не знаеш после какво ще дойде !!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Гледай какво е наказанието на хората с много пари - винаги трябва да се оглеждат и да се пазят някой да не им ги вземе. Нямо по-голямо наказание за един човек от алчността.