Снимка: Facebook

Снимка на младеж с окървавено лице стана повод за реакции от хиляди в социалните мрежи след като бе публикувана. Очевидец на инцидент в трамвай номер 20 твърди, че момчето е било нападнато без причина, пише "24 часа".

Това е и причината за гневния и емоционален пост, чрез който съобщи публично за инцидента. Ето какво написа очевидецът:

"Айде едно въпросче за всичките "батки" и скинари в тоя Фейсбук. Абе хора кво може да ви мине през шибания малък акъл за да разбиеш носа на някой защото му е различен цвета на косата.... Абе вие мозък имате ли?

Човека просто си стоеше в трамвай 20 и си слушаше музика, в следващия момент трамвая намалява за да спре на спирката, гледам някой стъпва тежко до мен, обръщам се и гледам как му бие тупаница и му разби носа, след което, просто си скочи от трамвая и си слезе викам "кво правиш, бе що бягаш?" Той "щото мога" Е хубаво и баба ми дето е на 63 години може ей така да те тресне и да избяга айде, нали си велик за кво бягаш?

Тамън бяхме настанали 5ма човека. Най-ядосващото беше когато го питахме човека как е каза "Ама то това не ми се случва за първи път." И аз го питах "Само заради косата ти ли?" и той само ми кимна. Боклуци сте големи ей, оправия няма. Шибаното е, че ония ще му се размине, както на повечето."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase