94

Погнусен

преди 7 години

Не народ а *** - ,кой го беше Казал? Всеки ден се обеждавам че в тази територия е концентриран биологичният дефектирал човешки ген..Една мисъл признавам на "тиквата" за попадение,лошия човешки материал у нас. И не сме по добри с нищо от ромите. Ние сме индентични с тях. Същия мерзки манталитет ,същите лоши обноски ,примитивни хомосапиенси. Снощи закарах една позната до Пирогов. Отношението на лекарите беше в типичен ромски стил ,вулгарно грубо,примитивно.Ония ден пазарувам от Халите,магазин

93

Анонимен

преди 7 години

като гледам снимката причината е ясна и десетилетия е една и съща 😀

92

rosho

преди 7 години

Българските скинари са най-патриотичните скинари на света.никога няма да ги видите в *** махала.Виж десетина такива деграанта героично могат да набият само *нче.

91

Николай

преди 7 години

И те едни скинари - с мек *й да ги сочиш...

90

без заплати

преди 7 години

То затова полицаите не смеят да слезнат от колите, защото хем ще ги бият хем ще им свалят гащите.

89

Анонимен

преди 7 години

Затъваме в блатото страшно бързо и спасение няма.Спасение няма да има, защотото Българина не знае, не иска или не може да отстоява правилата си.Също и не знае как да реагира когато има проблем,който касае цялото общество. За жалост всичко е оставено на самотен,който може се спасява,който не може бива убит, ограбен или унижен.Жалко, но факт.

88

Анонимен

преди 7 години

Не е лесно да си ***. Някаква пандемия на олигофрения е налегнала държават

87

Твърд Вейдър!?

преди 7 години

Бая трябваше да се вгледам за да различа цветовете на косата на потърпевшия, върнах се в 90 -те когато бяха на м'ода всякакви прически и вицовете за метъли и скинове . стана ми едно умилно за младите години и едно тъжно за ежедневието на което сме свидетели

86

кръстоносец

преди 7 години

Това, че някакви наркомани са си обръснали въшките не ги прави скинари.

85

hahaha

преди 7 години

Toq chikiboec s kiselinata oshte li produljava da se nahusva na vsqko zaglavie v dnes.bg :DDDne mu se vruzvaite, nqkoi naskoro mu e bil qko shamarite i sega oshte ne moje da go preglutne ;)

84

Анонимен

преди 7 години

Ma oshte li sashtestvuvat teq bezmozachni cartuni ¨skinarite¨... ujas

83

Анонимен

преди 7 години

До 96 Прав си витая в сериал така.

82

Анонимен

преди 7 години

До 95 Бъди жив и здрав нищо лично хайде че кафето истина.

81

До 87

преди 7 години

До АнонименМного лаеш, но надали можеш да хапеш дори...голяма гордост е да познаваш *** и да заливаш хора с киселина, няма що...най-вероятно просто витаеш в някой сериал...Анан от "бабаити" като теб!

80

Анонимен

преди 7 години

94 ... Аз не съм полицай, а съдия. И въпреки всичко не разбирам на къде клониш, хем срещу ромите хем посочваш дискриминацията срещу тях ... кое от двете?

79

Анонимен

преди 7 години

До 93 Виж какво аз лично съм подкрепял полицаите,когато протестираха против орязването им с 20 заплати но просто исках да кажа,че не може да защитавате ромите и *******сите,по-вече от българите знаеш ли каква вълна анти-ромска има в бг и то не само тези скинарчета има много дискотеки в който роми не се пускат ако искаш мога да ти цитирам име на дискотека?

78

Анонимен

преди 7 години

92 И къде съм го написал? Колко по значими хора сме натикали по затворите, ти ли ще си по-велик от тях, че се сравняваш с Митьо Очите? Разглезените връзкарчета винаги остават, мишките дето се мислят за по-велики от тях киснат по затворите, че не могат да си позволят добър адвокат и други екстри, при определени съдии. Та както казах, не съм чул за поляти съдии, на никой не му се лежи 20г. И какво му е брикетното на тоя по-горе? Или може би си далтонист? Но да време е за следобедно кафе.

77

Анонимен

преди 7 години

До 91 Въпросът не е да те поливат с киселина въпросът е че няма недосегаеми ти сам си го написал по-долу има хора за всичко стига пари да имаш и желание погледни Митьо очите милионер и много хора а го ратреляха та какво остава за един полицай.не може да ми защитаваш разни *** освен ако ти не си такъв,този по-горе с сигурност си го е търсил,такива разглезени връзкарчета първи си отиват и ти го знаеш..хайде бягай пий кафе време е :))

76

Анонимен

преди 7 години

89 А кой ще ме полее със сярна киселина? Твойде дружи кой ги натика по затворите? Не съм чувал за колега полят със сярна киселина. Колко години ще бъдат твойте другарчета там и колко време ще си ти? :D Продължавай да си вярваш, че си безсмъртна мутра, ще си го повтаряш 20 години и ще мечтаеш да ме полееш със сярна киселина. Добре дошъл в реалността. :)

75

Анонимен

преди 7 години

До 86 Да бе прави си а сините *** като теб,какво направиха с България от 9 на 7 000 000..