Снимка:БТА
fallback

Общ преглед

Стотици велосипедисти протестираха срещу смъртта на пътя в памет на загиналия колоездач Мартин Гачев.

41-годишния Мартин загина под гумите на ТИР  на 24 февруари близо до Божурище. Той беше един от най-известните и успешни шосейни колоездачи в България.

Oще по темата

Мартин Гачев участваше редовно в пробези на шосе за любители, в състезания в планината и записа редица успехи, от които 1-во място в мастър възрастовата категория на последното издание на Шосейни колоездачни серии INCH Sport, също така шампион на Държавно първенство по колоездене.

Негови приятели и стотици други велосипедисти се събраха пред НДК за протест и почит, съобщи Булфото.

Протестиращите направиха лежащ флашмоб, а след това се отправиха към Съдебната плата, където запалиха свещ в памет на Мартин Гачев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

House M.D.

преди 7 години

Отново не се споменава, че шофьорът е пасивен гей.

11

Анонимен

преди 7 години

А вие пък шофьорите половината сте с купени книжки и не ви пука за живота на хората. Ако бяхме качени на валяк, щяхте да ни заобикаляте през насрещното платно. Като не можете да карате бързо си сложете по-лека дясна обувка ако не сте с два леви крака рзбира се. Това се прави да не натискате газта много за да може да се овладее колата . Има много внимателни шофьори - научете от тях как се прави

10

Анонимен

преди 7 години

Като не спазват правилата а трябва, участници в движението са, ще стават донори. Кво ми се правят на страдалци. Едва около 20% са изрядни. Останалото селяци щото така са си карали на село. Е, има хора които чакат за бъбреци, четен дроб и т.н. Поне с нещо ще са полезни като се набутат под някоя кома или камион.

fallback