Архив: Булфото
fallback

Елена Поптодорова е била задържана за кражбата три дни, след като я е извършила. Това става ясно от отговор на полската полиция до вестник "Стандарт”.

В него се уточнява: „Полската полиция записа кражба, извършена от гражданка на България в района на летището на Варшава. Случката е станала на 24-ти февруари. В един от безмитните магазини е открадната козметика на стойност 1600 злоти. След установяване на идентичността на заподозряната, тя е заловена на 27-ми февруари около 4 часа следобед в района на летището. Жената се призна за виновна, върна откраднатите неща и доброволно прие наказанието. След приключване на процедурите, тя е освободена”.

Oще по темата

От вестника са поискали допълнително уточнение и от полицията обяснили, че няма грешка и кражбата е извършена 3 дни преди задържането на Поптодорова.

От полицията посочват още, че не могат да дават информация за личните данни на заподозрян или провинил се, тъй като това противоречи на полските закони.

Отговорът до вестника е подписан от Томаш Олешчук. Според "24 часа" той е говорител на полицията във Варшава. Идентифицирането на бившата ни посланичка в САЩ вероятно е станало чрез система за лицево разпознаване от охранителните камери на международното летище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

108

тя

преди 7 години

Съвсем умишлена и целенасочена кражба на скъпа помада за подмладяване и Елена да не прави детски оправдания , защото става не само жалка , но и смешна!

107

Асо

преди 7 години

Значиа е вярно, че теста за депутати трябва да доказва качества като способност да краде, да лъже, /това се доказва още в предизборната кампания/ да няма срам, да е самовлюбен, да е ограничен /***/ и послушен. Е, лесно са взели изпита!

106

фъфъфъ

преди 7 години

Клептоманите си имат обекти.Колко пъти е пътувала през Варшава?Но този път камерата е сигнализирала била е вътре отдавна.Криминалните винаги се връщат на мястото на престъплението си.Щом е платила глобата 100% си е виновна.

fallback