108

тя

преди 7 години

Съвсем умишлена и целенасочена кражба на скъпа помада за подмладяване и Елена да не прави детски оправдания , защото става не само жалка , но и смешна!

107

Асо

преди 7 години

Значиа е вярно, че теста за депутати трябва да доказва качества като способност да краде, да лъже, /това се доказва още в предизборната кампания/ да няма срам, да е самовлюбен, да е ограничен /***/ и послушен. Е, лесно са взели изпита!

106

фъфъфъ

преди 7 години

Клептоманите си имат обекти.Колко пъти е пътувала през Варшава?Но този път камерата е сигнализирала била е вътре отдавна.Криминалните винаги се връщат на мястото на престъплението си.Щом е платила глобата 100% си е виновна.

105

БСП

преди 7 години

БСП не носи отговорност за кадрите които изритахме от Партията преди години и те основаха новата крадлива партия АБВ начело със най- големия бандит Гошето Първанов.Елена Поптодорова наистина е била наша депутатка в миналото но както знаете във всяка партия си има Бо.клуци .Във ГЕРБ също и то не никак малко.И на края искам да припомня че Поптодорова е била назначена от Президента Първанов и след прогонването на Първанов и Калфин от партията тя зае тяхна страна и стана превърженичка на АБВ!

104

Ангел

преди 7 години

Че е Крадла е повече от ясно.Нали по погрешка е излезнала с крема .Защо след като осъзнала че е в нея не е отишла и да го върне?Хахаха 100 про грозна крадла.Бегом във Сливен!!!Българските власти трябва да я осъдят.Тя опетни реномето на България пред света.Това за мен е много по лошо престъпление от кражбата на крем!!!

103

ФАКТ

преди 7 години

Нищо ново под Слънцето - комунизма продължава с пълна сила : внукът на Тодор Живков си показва гениталите по телевизията; неговата лична преводачка милата клептоманка Еленка краде от летищата, а масово народа гласува с чарвена бюлетина . . .

102

СС

преди 7 години

На комуниста кражбата му е кодирана в ДНК-то! :)Срам и позор. И тази "жена" беше 20 години посланик на България в САЩ!?

101

Така е

преди 7 години

Социалистическо самосъзнание.

100

Отвратен

преди 7 години

Лелееее, тая е прибрала цял рафт козметика в чантата си за 1 600 злати.Къшмер? Срам за България.

99

Атанас Илиев

преди 7 години

Въпросът на Loyko 111, 112, 113 си го задавах и аз. Т.е. как така я хващат след 3 дни и крадената козметика е все още в чантата и. Информацията е непълна. Пътувала е с билет Варшава-София-Варшава (от 24 до 27 февруари). Камерите на летището във Варшава на 24 февруари са я засекли, идентифицирали са я, проверили са и билета и, и после на 27 февруари просто са я чакали. Обикновена клептомания. Срамно е, че изглежда за да оттърве ареста е ползувала дипломатически паспорт, вместо лична карта.

98

бай иван

преди 7 години

До Атанас Илиев Не бе,те другарите така са свикнали да си вземат каквото си харесат, а друг да им плаща масрафа...

97

Loyko

преди 7 години

Interesno zashto gi e nosila tri dni v chantata i gi e varnala nepokatnati.Neshto niama logika.I kakvi sa tezi motanija iz letishteto v Warshava,prez tri dni.Koi plashta podobni razhodki iz sveta.

96

Атанас Илиев

преди 7 години

до Анти (91): Тая крадла 3 дни говори по телефона и не се усеща че е взела нещо което не е платила - каква излагация - какво падение:- Била е разтревожена за болната си майка, затова влязла в козметиката, че малко да се поразведри, после пък забравила, че е пуснала шепа-две кремчета и флакончета в чантата - пак така от притеснение. И така 3 дни докато и помогнат да си спомни.

95

Енчо

преди 7 години

Нуждае се от козметика на Линч...

94

Троя

преди 7 години

"Три дена я питат. Ни дума, ни стон. На четвъртия ден промълвила:Исках да си взема флакон !"

93

Анонимен

преди 7 години

За сливенския .Там и е мястото.

92

Анонимен

преди 7 години

Като я гледам на снимката има съмнитрлна физиономия.

91

Анонимен

преди 7 години

По Тошово време крадехме от заводи и фабрики продукция.Имаше и за народа ,имаше и за държавата.Сега нема какво да се краде.сдс.бсп и герберите окрадоха всичко.

90

Анонимен

преди 7 години

Те в цел свят знаят че българина обича да краде.Това е генетично заложено.

89

Анонимен

преди 7 години

Да заминава при Братя Галеви.