Кадър: Нова телевизия
fallback

Семейната драма в семейството на Майкъл продължава да се разплита - бащата на момчето поиска да каже своята гледна точка.

Той обвини сина си в неблагодарност и остави на него да прецени дали да се върне при него. "След всичко обаче не мисля, че е добре дошъл", каза Орлин Кривалчев.

46-годишният мъж тапицира автомобили и мебели. Той решил да обясни своята гледна точка след многото критики, които чул към себе си.

18-годишният Майкъл изчезва през октомври за почти три месеца. След безуспешни опити да го намери майка му – Гергана се обърна миналата седмица към медиите и в отчаянието си заподозря, че синът й може да е отвлечен.

Oще по темата

Малко след това Майкъл се появи и след 83 дни отсъствие обясни изчезването си с лошото отношение на баща му към него. Родителите му са разделени, а Майкъл останал при баща си.

В неделя, момчето разказа, че родителят му го е карал да извършва тежък физически труд при строежа на семейната им къща. Младежът обясни и че се е скрил от света, защото се е почувствал предаден от най-близките си.

Майка му пък разказа, че детето останало при бившия й мъж, защото той имал дом и работа, а тя не. Жената допълни, че това не значело, че тя не се е грижела за него.

В гледната точка на бащата обаче има други детайли, скрити досега.

"Майка му ни напусна, когато той беше на три месеца. Реши, че не иска повече семейство и дете, иска да си ходи по барове, да си има разкошния живот, без някой да й търси сметка. Не искам да се грижа за семейство и дете... "Направихме го гледай си го, й бяха думите", разказа бащата пред Нова тв.

Преди дни майката Гергана разказа, че с Орлин се оженили, когато тя била 19-годишна. Малко след това се родил Майкъл.

"След като ни остави, 12-13 години изобщо не се появяваше", обясни днес бащата. В неделя пък Майкъл разказа, че е бягал при майка си, но баща му го връщал с полиция.

Мъжът отговаря и на обвиненията, че не е давал на сина си да излиза, за да работи на строежа на семейната къща. Версията на бащата е, че е казвал на Майкъл, че може да прави каквото си иска, но след като свършат дадената работа.

"Опитвал съм се да го удрям и в момента, в който съм посягал, съм осъзнавал, че не трябва", отвърна Орлин на обвиненията, че е посягал на момчето. В същото време той разказа, че му е казвал не веднъж и два пъти, че го обича.

"Не казвам, че не искам синът ми да се прибере при мен, нито казвам, че не искам. Както той си прецени. Но след всичко, което се изговори, не мисля, че е добре дошъл", каза още бащата на Майкъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Пешо*

преди 7 години

Това малко петънце ми става все по-противно.Неблагодарното дете е по-лошо от чумата.

58

Анонимен

преди 7 години

Ей майкьлчо тая семейная кьща база ти за кого я строи?Нямаш брат,сестра значи е за тебе!Когато работиш на своето си няма такова животно като "тежьк физически труд" значи си просто един мьрзелив лигльо и е прав база ти да каже че не си желан обратно щото утре като не ти купи БМВ пак ще кажеш че те предал Осьзнай се докато не е кьсно иначе не те чака нищо хубаво в живота

57

Poduene

преди 7 години

Basi i bulgarskoto bioproizvodstvo...

fallback