59

Пешо*

преди 7 години

Това малко петънце ми става все по-противно.Неблагодарното дете е по-лошо от чумата.

58

Анонимен

преди 7 години

Ей майкьлчо тая семейная кьща база ти за кого я строи?Нямаш брат,сестра значи е за тебе!Когато работиш на своето си няма такова животно като "тежьк физически труд" значи си просто един мьрзелив лигльо и е прав база ти да каже че не си желан обратно щото утре като не ти купи БМВ пак ще кажеш че те предал Осьзнай се докато не е кьсно иначе не те чака нищо хубаво в живота

57

Poduene

преди 7 години

Basi i bulgarskoto bioproizvodstvo...

56

Kiko

преди 7 години

V USA na 16 vuzras decata vzemat knishka za kola I pochvat rabota 24chasa sedmichno, s rados.

55

Рашо

преди 7 години

Сега трябва да се появят и няколко от многобройните "спонсори" на мама, за да се изчисти картината. Впрочем изглежда ми позната, дали не съм я виждал в " Адам и ***" или "Гепи ме" ?

54

Анонимен

преди 7 години

Жалко за детето, не е случило на родители. Майката вероятно не е стока, щом го оставила и хукнала да си живее живота. Но що за баща би казал, че детето му не е добре дошло? Това дете е расло без обич и е било нещастно, нищо че бащата изтъква, че се бил грижил за него. Грижата не означава само да му осигуриш храна и покрив.И е потърсило майката не защото е много привързано към нея, защото няма как да е, след като е расло без нея, а защото отчаяно се е надявало да се почувства обичано.

53

честит

преди 7 години

Това българите са еб.. ти и племето. За малко известност за готови на невероятни неща. Сега остава пред медиите да се изтипосат : ляля му, чичо му, стринка му, балдъзата на стринка му, детската му учителка по математика, личната лекарка и домоуправителя на входа. Защо ни занимавате?

52

Анонимен

преди 7 години

Стига сте ни занимавали с разни глезльовци като Майкъл .Мисля че има по-сериозни проблеми в обществото ни от тях.

51

Анонимен

преди 7 години

Единствената грешка на бащата е че не пие по 1 ракия със сина си.И че не се опитва заедно да се забавляват.За майката няма да коментираме - мас.тия от класа

50

Анонимен

преди 7 години

Пффф, майката го изоставила като бебе, бащата вика "не е добре дошъл", б.аси и семейството. Майкълчо да си наляга парцалите, че ще свърши като просяк в някоя градинка. Като станеш на 18 вече си възрастен и си сам за себе си. Какъвто труд трябва, такъв ще работиш, за да оцелееш. Питай майка си.

49

Иван

преди 7 години

Каква семейна драма! Майката е ясно какво "работи". С тая визия и аз не бих работил може би друго в България. Бащата явно е бачкатор, вади си парите с труд и знае да цени какво има. Малкия тръгва по стъпките на майка си, а това не е правилния път. На 19 да родиш и да се ожениш си е манга/\ска история отвсякъде.

48

Стефан

преди 7 години

На 15 и аз носих тухли когато стояхме къщата. След 8 ми клас въпреки добрите ми оценки ме оставиха една година докато вдигнахме къщата. Плачех и работих но знаех че един ден ще продължа с учението. Днес съм благодарен на строгия ми баща. Завърших гимназия, бях в казарма, завърших и архитектура. Трудния живот след 1990 ме отпрати в чужбина, Тук се доказах и вече 20 години работа по специалносг. Децата трябва да учат, да работят, да служат в казарма за да стана тилни и достойни хора.

47

Селяк

преди 7 години

На 18 ??? Тежък физически труд ??? ..... Бях на 14... носих тухли и бърках бетон за ремонта на къщата .... И казармата не е фактор - ценностна система и възпитание трябват, ама с елитни *** пеещи за любов и "бивши" СИК-аджии за ПМ .....Силикони за абитуриентския, ай фони и тем подобни = деградация ...

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 56Абе приятели-баджанаци по скоро :)

45

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗА МАЙКА МУ НЕ СТАНА ЯСНО КАК СИ ВАДИ ПАРИТЕ.

44

Анонимен

преди 7 години

Щом имаш хубава жена имаш и много приятели приятели , така е станало с това семейство ..xaxaxaxa

43

Анонимен

преди 7 години

Само не разбрах защо ни занимавате с тези ?

42

Анонимен

преди 7 години

"В неделя, момчето разказа, че родителят му го е карал да извършва тежък физически труд при строежа на семейната им къща"- Майкълчо мързеливец, какво очаква ???

41

Анонимен

преди 7 години

Майката въобще не е "мека и добронамерена" а просто неква бръмчалка.Тия нямат сърца като машинки са.Имаш пари-играеш.Нямаш пари- не съществуваш. Сега обаче машинката е взела да остарява,излизат нови модели вече малко играчи пъхат парички и други неща. Време е за драма.Търси се майстор с възможности.Ем да прави ем да плаща. Таткото може да е дървеняк,но изглежда работи много.Оная за 15 години какво е постигнала ? Дори няма работа.

40

Анонимен

преди 7 години

какаъв хубавец бащата , Етноса е голем бате иначе всички са български граждани