Колаж: Dnes.bg
fallback

В голите снимки на директора на 51-во столично училище няма порно, те са колаж. Това е показала експертиза на вещо лице, възложена от ГДБОП по проверка на Софийската районна прокуратура.

Oще по темата
Нито една от предоставените на обвинението снимки не е оригинална и не е била публикувана в интернет.

Снимките са взети от вестници и нямат дигитални копия, сочи още експертизата, според bTV.

В понеделник прокуратурата ще трябва да прецени дали да прекрати проверката. Малко преди това да стане ясно, ученици и родителите им организираха демонстрация в защита на директора Асен Александров.

Колеги на Александров от други училища се обединиха около идеята за издаването на гол календар с техни снимки в защита на директора.

Наказанието за разпространение на порнографски материали според закона е затвор до една година или глоба от 1000 до 3000 лв.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

Анонимен

преди 7 години

Какво толкова не разбрахте от статията неграмотници. Колаж означава изображение съставени от няколко хартиени изображения изрязани и залепени така че да се получи едно различно изображение. Например вземат главата от едната снимка и тялото от другата снимка и ги залепват едно за друго. Модерния вариант се прави електронно на Фотошоп.Дай*а и гл*паците дето коментират тука.

113

Анонимен

преди 7 години

Всеки нормален родител трябва да махне детето си незабавно от това училище. Дори и покрай него не бива да минават докато сериозно не разследват случая, може и цял* мрежа да е действала там, съдя по истеричната реакция на колеги учители там. Аз бих бил шокиран и ще искам истината, а тия веднага се метнаха да го пазят. Отвратителен случай.

112

Ройчо

преди 7 години

До 66Кйто разполага с ваша снимка г-не и малко да разбира от фотошоп, може не само да ви съблече но и да сложи някой да ви "управя", пък вие после обяснявайте , че това не сте вие................Не бързайте със заключенията си ..................

fallback